Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Uzemnila ho namířená zbraň! Zdrogovaný řidič policistům v Lázních Bohdaneč neujel

Autor: VaB - 
27. května 2021
10:42

Policistům z Lázní Bohdaneč ujížděl řidič červené fabie. V silném provozu kličkoval mezi auty. Nakonec se ho strážcům zákona podařilo zablokovat, z auta se mu ale ven moc nechtělo. Pomohla až namířená pistole.

Dvojice pardubických policistů se před několika dny pokusila zastavit červenou fabii. V Semtíně proto zapnula maják a stopku, řidič ale místo brzy sešlápl plyn a začal zběsile ujíždět. Problém mu nedělal ani hustý provoz.

Postupně ze Semtína dojeli policisté až do Lázní Bohdaneč. „Kousek za kruhovým objezdem v Bohdanči se policistům podařilo najet vedle vozidla tak, že řidiče donutili zastavit a následně ho za použití donucovacích prostředků donutili vystoupit z vozidla a zajistili ho,“ popisuje policejní mluvčí Markéta Janovská.

Řidič byl zdrogovaný

Muži se z auta ale moc nechtělo, jak je vidět na videu. Policista proto musel tasit svou zbraň, hrozba pak řidiče donutila z auta vystoupit. Alkohol byl u řidiče negativní, test na drogy ale pozitivní. Zajímavostí je, že muž za volant usedl i přesto, že mu dvě hodiny před ujížděním jiná hlídka sebrala řidičský průkaz. Strážníci ho totiž zastavili a dali mu test na drogy, který byl už v té době pozitivní.

Video  Policejní honička v Lázních Bohdaneč.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání