Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kočnerovo luxusní Bentley jede do dražby! Odsouzený podnikatel tak o svoji „hračku“ definitivně přijde

Autor: ran - 
8. května 2021
17:12

Za falšování směnek na 19 let odsouzený slovenský podnikatel Marián Kočner (57) přijde s konečnou platností o svoji „hračku“, se kterou se musel při nástupu do vězení rozloučit. Za chvíli už bude jeho superkára patřit někomu jinému!

O luxusní bílé vozidlo Bentley Continental Supersports za v přepočtu více než pět milionů korun brzy přijde nejznámější slovenský vězeň Kočner. Auto dává do dražby daňový úřad. Informoval o tom slovenský web deníku Nový Čas

Postavil se, kde se mu zachtělo

Bohorovný podnikatel se svým miláčkem s oblibou parkoval na místech vyhrazených pro invalidy nebo tam, kde to dopravní pravidla zapovídají, upozornil web.

Kočner si s ním už ale nikam nestoupne, protože sedí na 19 let za padělání směnek televize Markíza.

Podle informací slovenského listu Hospodářské noviny výtěžek z dražby poslouží k umoření části dluhů na daních, které nadělal Kočner se svojí firmou Správa a inkaso pohledávek. Dluh dražba sníží asi o pětinu, celkový dlužná částka činí přes milion eur (25 milionů korun)!

Nechvalně proslulý balíček 500eurovek

Kočner byl s předmětným vozidlem zachycen na fotografiích vícekrát, a to nejen jak s ním stojí, kde nemá.

Známým se stal i snímek, na němž si podvodný podnikatel po vystoupení z tohoto auta bere z palubní desky celý balík bankovek o hodnotě 500 eur a polovinu z nich si vkládá rovnou do kapsy, připomněl také Nový Čas.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání