Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Jan zastřelil ve svém domě zloděje (†37): Útočil na něj prý sekyrou!

Autor: ran - 
17. dubna 2021
21:36

Jan B. (56) z Vochova ve svém domě zastřelil 24. března zloděje (†37) s temnou minulostí, který mu pronikl až do kuchyně se zbraní v ruce. Zda vyšetřovatelé počínání Jana B. vyhodnotí jako nutnou obranu, je stále nejasné. Lidé mu ale drží palce a na účet, který má sloužit k úhradě případných soudních poplatků, mu už poslali 319 tisíc korun!

Jan B. se střetl s útočníkem, který byl nedávno propuštěn z výkonu trestu za vraždu seniora kvůli pár korunám, v kuchyni svého domu. Tuto informaci přinesla ve své reportáži televize Prima.

Jak už je všeobecně známo, Jan B. na útočníka vystřelil a zloděj poté na zahradě vykrvácel z rány na hrudníku. Advokát Jana B. mimo jiné televizi řekl, že zastřelený se na jeho klienta vyřítil se sekyrou v ruce.

Na účet založený Janem Šafaříkem z Opavy, který má sloužit k pokrytí případných soudních výloh Jana B., už lidé poslali téměř 319 tisíc korun. Lidé tím projevují bránícímu se střelci obrovskou solidaritu a spolu s poslanými penězi mu vyjadřují velkou podporu.

Policie stále čeká na výsledky balistických expertiz, žádné obvinění proto ještě nepadlo. Pokud Jan B. nakonec nebude obviněn, převede Šafařík peníze na jiný účet, jenž pak bude sloužit na pomoc lidem, které postihlo něco podobného jako Jana B.

Guarrdian1984 ( 15. května 2021 23:51 )

Přesně tak, jaké balistické expertízy! Je to jasný jak facka a zákon by se měl vzpamatovat a řešit případy selským rozumem. Samozřejmě, že to byla nutná obrana a je správně, že toho šmejda, co ho ohrožoval na životě, zastřelil.

miroslava13 ( 18. dubna 2021 11:38 )

měl by být zákon, že když někdo naruší mé soukromí a natož se zbraní v ruce----tak já mám právo ho zabít! Pak by si to snad ty všelijaké smažky a nemakačenkové rozmysleli se někam vkrádat! A byl by klid.

renalek ( 17. dubna 2021 23:34 )

Ja,ja das ist recht !!!

iFender ( 17. dubna 2021 22:50 )

Spatne zakony chranici vice pachatele nez obet.Hajzl Havel!

TomasLB ( 17. dubna 2021 22:18 )

Takže sekera...a možná ani to....takže zastře­lení­....vr­ažda

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání