Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Američanka chtěla zabít pavouka pistolí: Zbloudilá kulka zasáhla do krku malou holčičku (5)!

Autor: ran - 
22. dubna 2021
19:09

Tronisha Ellisová (29) v bytě vytáhla pistoli na pavouka, kulka ale zasáhla malou Zendayu (5), která byla s ní v místnosti. Dívku sice museli hospitalizovat, nesmyslný nápad Ellisové jít na členovce se střelnou zbraní však naštěstí přežila. Střelkyni obvinili z pokusu o vraždu a začátkem dubna poprvé stanula před soudem.

Tronisha Ellisová z města Mobile v americké Alabamě vytáhla pistoli na pavouka. Zda její řádění pavouk přežil, není známo, každopádně měla namále holčička Zendaya Cooková, která byla v tom okamžiku se střelkyní v místnosti. Zprávu přinesl web deníku Metro.

Ellisovou po incidentu zadržela policie a obvinila ji z pokusu o vraždu. V jakém vztahu Ellisová vůbec ke zraněné holčičce je, není známo. V bytě byl nicméně v okamžiku střelby kromě nich dvou ještě dívčin bratříček a jejich otec - ti naštěstí zasaženi nebyli. 

Matka holčičky Kesha Cooková uvedla, že nyní dcera trpí posttraumatickou stresovou poruchou. Po fyzické stránce se zotavuje, od propuštění z nemocnice ale pronesla jen pár slov.

„Všechny mé tři děti kvůli incidentu trpí. Bojí se být doma, necítí se tu bezpečně. Prosíme o pomoc, abychom děti mohli umístit do příjemného prostření, kde by se mohly z celé situace v klidu vzpamatovat,“ napsala Cooková na crowdfundingovou platformu Gofundme.com.

Střelkyni Ellisovou údajně obyvatelé bytu vyhodili ze společného bydlení. Protože byla Ellisová v době střelby v podmínce, propuštění na kauci jí úřady zamítly.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání