Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Panička (59) na Hradecku zrušila krásné fáro! V jaguaru bourala se svým pejskem

Autor: rix - 
7. dubna 2021
11:44

Paní i se svým mazlíčkem v pondělí havarovala v naleštěném autě mezi Kuksem a Choustníkovým Hradištěm na Královéhradecku. Svůj jaguar poslala mimo komunikaci, převrátila se na střechu a ještě narazila do stromu!

Jak uvedla tisková mluvčí policie Lucie Konečná, žena zřejmě nepřizpůsobila rychlost své jízdy a na přímém úseku silnice vlivem silného bočního větru vyjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila do stromu. Po střetu se s vozidlem přetočila a narazila do dalšího stromu.

Nepříjemné chvíle nezažila nejen samotná paní, ale i její pejsek. Spolu totiž po nehodě zůstali v automobilu zaklíněni! „Na místo spěchali profesionální hasiči ze stanic Dvůr Králové nad Labem a Jaroměř. Aby řidičku hasiči vyprostili, museli použít hydraulického zařízení,“ sdělili královéhradečtí hasiči s tím, že ženu předali do péče záchranářů a pro pejska si přijel její příbuzný.

„Přivolaní policisté nemohli s ohledem na stav řidičky provést dechovou zkoušku, proto byl nařízen odběr krve. Řidička byla letecky transportována do Fakultní nemocnice Hradec Králové. Na vozidle vznikla hmotná škoda ve výši zhruba 700 tisíc korun,“ sdělila Konečná.

Video  Dvacetiletý mladík způsobil v Hradci Králové nehodu, srazil tři členy kapely Poetika.  - Instagram
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání