Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Ojedinělá záchrana obézní pacientky v Bohunicích: Z domu ji vytáhli oknem!

Autor: VaB - 
28. března 2021
09:54

Brněnští záchranáři a hasiči zasahovali u obézní pacientky v Bohunicích, u které došlo ke zhoršení dušnosti. Z domu ji museli vytáhnout oknem za pomoci hasičského žebříku.

K incidentu došlo v pátek odpoledne. Do Bohunic vyrazila záchranářská a lékařská posádka v systému rendez-vous. Obě posádky vyráží odjinud a na místě se setkají. U starší a obézní ženy došlo k výraznému zhoršení dušnosti.

„Zdravotníci jí poskytli kyslíkovou terapii a podali léky. S transportem pacientky z bytu do speciální sanitky určené pro převoz bariatrických pacientů nám pomohli hasiči za použití automobilového žebříku,“ uvedla mluvčí na facebooku.

Hasiči za pomoci automobilového žebříku a upevněné vany dostali ženu ven skrze okno. Poté si ji záchranáři převzali a umístili do speciální sanitky, která je určena pro obézní pacienty. „Za skvěle fungující spolupráci děkujeme. Ženu jsme předali do péče Fakultní nemocnice Brno,“ dodali záchranáři.

revengeboy ( 29. března 2021 09:15 )

Nechal bych ji celý zásah zaplatit...

Jirik-ta ( 28. března 2021 11:49 )

Hasiči

laco9717 ( 28. března 2021 10:29 )

Ale když mi ten bílý sex tak chutná, tož se nedivte, že mám (mírnou) nadváhu... Rozhodně nebudu držet tu francouzskou dietu - žermíň

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání