Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Jan (36) nechal dopis na rozloučenou a zmizel: Pátrači na Sokolovsku našli jeho auto a mobil

Autor: ČTK - 
23. března 2021
08:48

Policisté v Karlovarském kraji pátrají po 36letém Janu Minaříkovi z Chebu, který v noci na pondělí poslal e-mail na rozloučenou své bývalé přítelkyni s tím, že si hodlá ublížit. Po muži pátraly v pondělí desítky policistů včetně vrtulníku v okolí Transmotelu u Sokolova, kde policisté našli jeho auto.

„Ihned po přijetí oznámení začali policisté po pohřešovaném muži pátrat. V brzkých ranních hodinách bylo poblíž budovy Transmotelu u Sokolova vypátráno osobní vozidlo patřící pohřešovanému muži, ve kterém policisté nalezli jeho mobilní telefon a osobní doklady," uvedl krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Minařík je přibližně 180 cm vysoké hubené postavy, má zelené oči a hnědočerné krátké rovné vlasy. Pohřešovaný muž měl na sobě podle policie světlé džínsy a tmavou bundu.

Lidé, kteří mohou o muži poskytnout informace, mohou volat na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obrátit na nejbližší policejní služebnu.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí 116 111 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.

Video  Jan nechal dopis na rozloučenou a zmizel. Hledá ho policie. 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání