Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Luxusní porsche rozstřelil řidič o sloup: Zraněný spolujezdec zůstal zaklíněn uvnitř

Autor: yks - 
13. března 2021
12:16

Krásné červené porsche skončilo bezmála jako vrak po dopravní nehodě, k níž došlo v pátek v noci v Plzeňské ulici v Ostravě. Zraněnému spolujezdci se po nárazu zaklínila noha a nemohl ven. Zranil se i šofér nabušeného bouráku.

Jak informovali moravskoslezští hasiči, v pátek 12. března 2021 v noci zasahovali u dopravní nehody sportovního automobilu Porsche GT2 v Plzeňské ulici v Ostravě. Krásný červený sporťák narazil do zábradlí a sloupu veřejného osvětlení.

„Nehoda byla na tísňovou linku ohlášena tři minuty před třiadvacátou hodinou, k události byla vyslána profesionální jednotka ze stanice HZS MSK v Ostravě-Zábřehu,“ sdělili bojovníci s požáry a upřesnili, že v luxusním fáru cestovali dva lidé a oba utrpěli zranění. „Jednoho z nich museli hasiči vyprostit - bez použití hydraulických nástrojů mu uvolnili zaklíněnou nohu a pomohli mu opatrně ven,“ popsali.

Zraněný šofér potřeboval azyl

Pomoc poskytli i řidiči, který se při nehodě rovněž zranil. „Do příjezdu druhé sanitky se o zraněného řidiče postarali hasiči, azyl mu poskytli ve svém zásahovém automobilu. Jednotka zároveň zlikvidovala sorbentem uniklé provozní náplně a provedla na vozidle protipožární opatření.“ dodali hasiči s tím, že po dobu zásahu byla Plzeňská ulice zcela uzavřena.

Video  Nehoda porsche v Ostravě  - HZS MSK
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
EUR 25,14 25,26
USD 23,35 23,53
GBP 29,24 29,44
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání
Další články
Články odjinud