Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Chlapec (8) z Malé Skály utekl z domova: Myslel si, že ho maminka nemiluje tolik jako sestřičku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
25. února 2021
14:23

Po hádce s rodiči se osmiletý chlapec z Malé Skály sebral a odešel. Rodina se ho snažila vypátrat, nikomu se to ale nedařilo. Do akce se už chystalo několik policistů, pak se ale chlapec objevil. A důvod odchodu? Myslel si, že má maminka radši jeho sestřičku…

Bylo pondělí, kolem deváté hodiny večer. Na linku 158 volala vystrašená maminka s tím, že po hádce s rodiči od nich odešel jejich osmiletý syn. Syn měl z domu odejít poté, co se domníval, že jeho máma má radši jeho sestru než jeho. 

Z domu odešel beze slov, bez telefonu a nějakou dobu se nevracel. Když ho rodiče nemohli najít, obrátili se na policii. „Poté, co operační důstojník zalarmoval několik hlídek včetně policejního psovoda, chlapec se v pořádku vrátil domů,“ uvedla policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Chlapec policistům řekl, že se nepohodl s maminkou a babičkou. Z domu se vydal pěšky do Železného Brodu na autobusové nádraží. Pak nastoupil do autobusu a  vyrazil zpět. Kolem půl desáté se tak k úlevě všech zúčastněných vrátil domů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání