Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hromadnou bitku dětí v Bílině překazili strážníci: Dvacet „výtržníků“ sebrali

Násilí mezi dětmi (ilustrační foto)
Násilí mezi dětmi (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: VaB - 
22. ledna 2021
15:17

Pravděpodobně domluvenou bitku dětí za nádražní budovou v Bílině rozehnala městská policie. Děti si přijely vyřídit jakési spory mezi dvěma skupinkami. Dvacet bojovníků se strážníkům podařilo zadržet.

Situace jak z Divokého západu. Hordy dětí, skoro až neohrožených, vyčkávaly na příjezd jiné skupinky bojovníků. K incidentu se schylovalo v Bílině v prostoru za tamním nádražím. Podle oznámení se tam mělo schylovat k hromadnému vyřizování sporů.

K domluvené rvačce ale nakonec nedošlo. „Místní prý čekali na skupinu přespolních, kteří by na místo měli přijet vlakem. Naštěstí přišlo oznámení včas a k žádné šarvátce nakonec díky zásahu strážníků MP nedošlo,“ informovali strážníci na facebooku.

„V okamžiku, kdy houf neohrožených domácích obránců spatřil přijíždět místní šerify v bílých plechových ořích, okamžitě to jejich odvaha i bojová nálada vzala zkratkou do neznáma a rychlostí vystřeleného šípu se dali potupným způsobem na překotný ústup,“ dodávají strážníci.

Na místě se jim podařilo „sebrat“ dvacet dětí, kterým nebylo ani patnáct. „Bojovníci starší patnácti let byli za porušení vládních protiepidemických nařízení odměněni pokutou a ti mladší si za stejný prohřešek počkají, co na jejich počínání řekne OSPOD. Později byla zjištěna totožnost dvanácti uprchlíků, kteří si „odměnu“, díky jejich zbabělé „dezerci“, vyberou později,“ zakončili strážníci.

Video  Jak ze sebe dostat vztek, ale přitom neublížit druhým? 
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání