Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidičku na Prachaticku přimáčkl traktor odklízející sníh: Vážná zranění nepřežila

Autor: yks - 
6. ledna 2021
15:21

Bílá nadílka komplikovala dopravu také na jihu Čech a bohužel se to neobešlo bez tragických následků. V Podolí na Prachaticku krátce po poledni zahynula řidička opelu. Měl ji rozdrtit traktor s pluhem odklízející sníh.

Jak napsali místní policisté, složky IZS řešily během dne více než sedmdesát dopravních nehod či havárií. Při jedné z nehod nešťastně zahynula řidička vozidla značky Opel. Po vystoupení z auta ji pravděpodobně zachytil projíždějící traktor s pluhem. 

Portál TN.cz uvedl, že k neštěstí došlo ve chvíli, když žena kvůli sněhu nemohla vyjet do kopce. Vystoupila tedy a snažila se upozornit řidiče traktoru s pluhem, který je právě kolem. Řidič ale dostal smyk a nešťastnou paní měl přimáčknout k jejímu automobilu.

„Mohu potvrdit, že krátce po poledni zasahovaly u zmíněné nehody dvě posádky záchranné služby. Bohužel paní utrpěla zranění neslučitelná se životem a nemohli jsme pro ni už nic udělat,“ řekla Blesku mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová. 

Knight ( 6. ledna 2021 16:28 )

tak asi nebyla ani "vážená paní", mamlasové už to opravili

offline ( 6. ledna 2021 16:01 )

Byla to zřejmě všeobecně vážená paní. Možnost že by nějak vážili její zranění, nedává moc smysl.

Knight ( 6. ledna 2021 15:50 )

To je zase titulek: Řidičku na Prachaticku .....: VÁŽENÁ zranění nepřežila. A to je v Blesku poměrně dost častý jev, to po sobě nečtete???? ... Jsem zvědav kdy to opraví

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání