Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policista ignoroval volání na tísňovou linku: Řezník mezitím brutálně zavraždil 14letou dívenku!

Autor: ran - 
4. ledna 2021
20:21

Nebohou Florencii měl zavraždit řezník, kterého znala jenom krátce z instagramu. Nalákal ji na velký večírek se spoustou lidí a alkoholu. Soused údajného pachatele volal na policii, když slyšel její zoufalý křik, ale strážci zákona nezareagovali. Domnívali se, že si z nich volající střílí.   

Po Florencii Romanové (†14) z argentinského Guaymallenu bylo vyhlášeno pátrání, když se 12. prosince nevrátila domů. Rodině před odchodem řekla, že jede za kamarádem. Ve skutečnosti sedla na autobus a jela do jiného města za cizím mužem, který ji kontaktoval na sociální síti instagram. K návštěvě ji měl nalákat na alkohol a velkou bazénovou party, které se měli zúčastnit i další lidé.

Domnělým pachatelem je místní řezník Pablo Aranciba (33). V současné době je ve vazbě i se svojí partnerkou Micaelou Mendezovou (27), obvinili ho z vraždy. Jaké mohlo být zapojení jeho přítelkyně, se zatím neví. Podle argentinského deníku Crónica se Aranciba snažil mít s dívkou sex, ona se mu bránila a křičela.

Její zoufalé volání o pomoc prý zaslechl soused a zkontaktoval policii. Pracovník linky však údajně podle audiozáznamu volajícímu odpověděl, že adresu nemůže najít, a rozloučil se. Byl postaven mimo službu a teď se čeká, jaký bude jeho další osud.

Florenciino tělo policie našla zabalené do pokrývek, částečně spálené a pohozené v odvodňovacím kanále nedaleko Arancibova domu. Policii na místo dovedl řezníkův kamarád, kterému údajný pachatel řekl, že se zbavil ostatků nějakého psa. Dívka měla rozraženou lebku a nos, hlubokou řeznou ránu v krku a spoustu známek po tom, že se snažila útoku bránit. 

Aranciba vinu popřel, prý dívka odpoledne odešla, ještě ji měl osobně doprovodit na autobus. Doposud sebrané důkazy ale podle místních médií hovoří jinak. Žádné pouliční kamery dívku na zpáteční cestě nezaznamenaly. Poslední zpráva poslaná z jejího mobilu sice hovořila o tom, že stojí na autobusové zastávce, vyšetřovatelé se však domnívají, že ji za Florencii napsal někdo jiný. Pár minut poté telefon ohluchl.       

Případ v zemi vyvolal velké demonstrace, které žádají spravedlivý trest pro pachatele. Během koronavirového lockdownu v Argentině dosáhl počet zabitých žen desetiletého maxima. Úmrtí jsou dávána do souvislosti zejména s domácím násilím. V celé Latinské Americe umírá násilnou smrtí 12 žen denně, přičemž většinu případů se nepodaří zdárně vyšetřit.  

villon ( 4. ledna 2021 21:10 )

Řezníci přece vraždí vždycky brutálně. Čtrnáctka chtěla sex s pořádným chlapiskem, tak ho dostala. Kdyby šou stala s klukama ze třídy, tak tady špulí hubu ještě dneska.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání