Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šťastné shledání na Nový rok: Magdaleně se po 8 letech vrátila fenka Roxy

Autor: rc - 
3. ledna 2021
05:20

Šťastně začal nový rok pro Magdalenu Kublczukovou, které se před osmi lety zatoulal její milovaný pejsek Roxy. Fenka se jí ztratila z její zahrady v anglickém městečku Connah´s Quay. Pětatřicetiletá žena pejska hledala celé týdny a už nedoufala, že se s ním shledá. Šťastná zpráva přišla pouhou hodinu před začátkem nového roku.

Že rok 2021 bude opravdu šťastným rokem, věří Magdalena Kublczuková, která s rodinu žije v anglickém městě Connah´s Quay, jež leží v Severním Walesu. V roce 2013 tam s nimi bydlel i pejsek rasy ši-tzu. Fenka Roxy však jednoho dne zmizela ze zahrady. Magdalena v době, kdy pejsek zmizel, byla v práci a smutnou novinu se dozvěděla, až když dorazila domů.

Domnívala se, že její tříletý pejsek byl ukraden. „Byla jsem v práci a ona byla doma s mým synem a bratrem. Dveře byly otevřené, aby mohla jít do zahrady. Měla na sobě obojek s informací o ní a byla čipovaná, takže jsem si začala říkat, že možná byla ukradena. Nahlásila jsem to na veterinu, ale nebyly o ní žádné zprávy a po čase jsem se vzdala naděje, že by se mohla najít,“ uvedla pro britský deník The Sun Magdalena s tím, že na Silvestra přišla šťastná zpráva. Volala jí Daw Taylorová ze záchranného střediska pro zvířata s tím, že byl její pejsek nalezen! Magdalena byla v šoku.

„Řekla jsem jí, že to není možné, protože můj pes byl vedle mě na pohovce, pak jsem si uvědomila, že mluví o Roxy!“ popsala telefonát Magdalena s tím, že Roxy je zatím u její kamarádky a hodlá ji vzít na vyšetření k veterinářům, než ji vezme domů a představí stafordšírskému bulteriérovi. Navíc byl Roxy nalezen nádor. „Vypadá dobře, ale je velmi hubená. Nevíme, jak závažný nádor to je. Bylo to velmi emocionální shledání, cítila jsem, že mě poznala, když mě viděla,“ uzavřela Magdalena.

VIDEO: Strážníci a hasiči vyprošťovali psa z bobří nory ve Stromovce

Video  Strážníci a hasiči vyprošťovali psa z bobří nory ve Stromovce  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi