Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krvavý zločin na Boží hod vánoční: Opilý muž pobodal svou sousedku nožem

Autor: jžk - 
26. prosince 2020
16:02

Na východě Slovenska došlo na 1. svátek vánoční k útoku, po kterém byla zraněná žena (55) převezena do nemocnice. Muž (58), který sousedku pobodal nožem, nadýchal víc jak dvě promile alkoholu a skončil za mřížemi.

Video  Zločin na Boží hod vánoční: Opilý muž pobodal svou sousedku nožem  - reprofoto TV JOJ
Video se připravuje ...
Ani na Boží hod vánoční neměli policisté čas na sváteční náladu. Zasahovat museli v Humenné na východě Slovenska, kde podle televize JOJ došlo okolo 14:00 k potyčce v budově, která slouží jako ubytovna pro sociálně slabší rodiny.

Žena byla podle telefonátu na tísňovou linku 155 údajně poraněná nožem. Zranění utrpěla více, včetně otevřené rány na hrudníku. Záchranáři ji ošetřili a transportovali do nemocnice,“ informovala mluvčí Operačního střediska záchranné zdravotní služby Alena Krčová. Sanitku měli zavolat sousedé ze zařízení nouzového bydlení, které policie označila za místo činu.

Ta ho následně zabezpečila a podle slovenského zpravodajství noviny.sk zavolala kriminalistického technika. „Za dosud přesně nezjištěných okolností došlo ke zranění u pětapadesátileté ženy. Šlo o bodné rány v oblasti břicha,“ uvedla mluvčí Krajského ředitelství policejního sboru v Prešově Jana Ligdayová.

Podezřelého útočníka (58) pak policie odvedla v poutech do policejní cely. Muž byl podroben dechové zkoušce, ve které nadýchal více jak dvě promile. Policie již započala trestní stíhání ve věci trestního činu ublížení na zdraví. „Policisté prověřují všechny okolnosti, za jakých došlo k ublížení na zdraví postižené ženy,“ dodala Ligdayová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání