Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamion na Ústecku v protisměru smetl dvě auta: Jedno začalo hořet, řidička zemřela

Tragická nehoda na Ústecku.
Tragická nehoda na Ústecku.  (Autor: HZS Ústeckého kraje)
Aktualizováno -
17. prosince 2020
13:42
Autor: ČTK - 
17. prosince 2020
09:54

Provoz na silnici číslo 62 mezi Děčínem a Ústím nad Labem u Povrlů na Ústecku zastavila vážná dopravní nehoda, střetlo se tam osobní vozidlo s kamionem. Jeden člověk na místě podlehl svým zraněním, další byl s velmi vážným zraněním odvezen do ústeckého traumacentra, řekl ve čtvrtek ČTK mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník. Na místě jsou další lidé s lehčím zraněním.

"Zatím jsme stále na místě," uvedl před desátou hodinou ranní mluvčí Voleník. U události zasahovaly čtyři hasičské jednotky, hasiči vyprošťovali zaklíněné lidi a hasili hořící kamion.

Podle informací televize Nova při nehodě zemřela řidička jednoho z vozů. Podle svědků havárii zřejmě způsobil defekt na kamionu, kterému praskla pneumatika. Nákladní vůz poté přejel do protisměru, kde smetl dvě auta. Jedno z nich začalo hořet.

Policie odklonila dopravu a silnici uzavřela. Objízdná trasa vede přes obec Povrly. S uzavřením počítá do 16:45, uvedla na svém webu.

Tragické dopravní nehody nejsou na této komunikaci výjimkou. V červnu před dvěma lety zemřel rovněž u Povrlů řidič, který z neznámých příčin vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím nákladním vozem. Před čtyřmi lety ve stejném úseku po střetu dvou osobních aut zemřela třiadvacetiletá žena, zřejmě tehdy dostala smyk.

Video  Tragická nehoda na Ústecku  - HZS Ústecký kraj
Video se připravuje ...

gabreta ( 17. prosince 2020 20:04 )

Na 25 let do vězení? Bouchla ti někdy přední guma, co to s tebou na silnici udělá? Je vidět, že guma praskla jen tátovi, když takhle přemýšlíš!!

Matos7 ( 17. prosince 2020 15:39 )

Řidič kamionu na 25 let do vězení

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání