Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Boháč jel zapít narozeniny influencerky: Pár hodin nato zemřeli při autonehodě!

Autor: jžk - 
17. listopadu 2020
14:32

Zimbabwský prominent Genius Kadungure (†36) a jeho kamarádka Michelle Amuliová (†26) zemřeli s dalšími dvěma lidmi v luxusním autě značky Rolls Royce. Měli jet z oslavy narozenin influencerky, když se střetli s předjíždějícím automobilem.

K havárii došlo v nočních hodinách v zimbabwském hlavním městě Harare, když jeli z párty na počest influencerky Michelle Amuliové, kterou její fanoušci znají pod jménem Mimi Moana. V autě měli sedět ještě další lidé. Jeden z nich, Limumba Karim, byl údajný zločinec hledaný v Malawi. Druhá žena, která tragicky zahynula, je známa pouze jako Elisha.

Podle všeho se Rolls Royce v časných ranních hodinách už na počátku října čelně srazil s autem značky Honda, které se snažilo předjet jiné vozidlo. Milionáře, kterému říkali Ginimbi, to při srážce vymrštilo z auta. Než zemřel, tak podle svědků ještě asi pět minut po nehodě reagoval. Další tři cestující zůstali ve vozidle, které narazilo do stromu a vzplanulo. Místní policie uvedla, že uhořeli zaživa.

Jen pár hodin před tragickou nehodou zveřejnil boháč video, ve kterém si sedal za volant jednoho ze svých vozů. „Chystáme se bouchnout šampaňské! Dnes večer se jím budeme sprchovat,“ řekl na záběrech, na kterých doslova tančil nedočkavostí. To ještě nemohl tušit, jak celý večer dopadne.

Podle iHarare News byl jeden ze zesnulých i údajný účastník jednoho z  největších finančních skandálů v historii Malawi, kdy byl za pouhých šest měsíců v roce 2013 stát podveden o více jak 700 milionů korun, což činilo téměř 1 % HDP země. Do zahraničí měl utéct, aby se vyhnul zatčení.

Stanice BBC uvedla, že bohatý Genius Kadungure, který podnikal od svých sedmnácti a jehož majetek se odhaduje až na 2,25 miliardy, byl v minulosti obviněn z podobného podvodu celkem 4x.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání