Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrozivé detaily střelby na Kladensku: Miminko celý den plakalo, pachatel vraždil už v pátek?!

Autor: chal, VaB - 
8. listopadu 2020
12:26

Malá obec Líský na Kladensku zažila šok, z jakého se bude vzpamatovávat ještě hodně dlouho. V sobotu večer do vesnice vyjela zásahová jednotka kvůli střelbě u jednoho z domů. Policisté na jeho zahradě našli mrtvá těla muže, jeho partnerky a tchyně. Těla našel jeden ze sousedů poté, co přelezl plot, aby zjistil, proč se z domu neustále ozývá dětský pláč. Pravděpodobným pachatelem je hlava rodiny, vězeňský dozorce. Je možné, že ke střelbě došlo už v pátek!

Rodinná tragédie. Tak mluví o smrti tří sousedů obyvatelé Líského. Podle policistů s nejvyšší pravděpodobností vraždil jeden ze zesnulých – muž, hlava rodiny. Šlo o dozorce z vinařické věznice. Sousedé jsou z neštěstí v šoku, šlo podle nich o naprosto bezproblémovou rodinu.

Zásahová jednotka do Líského dorazila v sobotu večer poté, co na policii ohlásil nález několika těl jeden ze sousedů. Podle informací Deníku dotyčný v sobotu přelezl plot, aby zjistil, jestli se něco neděje. Z domu se totiž dlouho bez ustání ozýval dětský pláč. Soused se snažil zvonit, ale nikdo se neozýval. Na zahradě pak našel mrtvá těla.

Policisté nemohli tušit, že vrah už nikomu nebezpečný není, protože je mezi mrtvými. Mysleli si, že se nachází v domě, a snažili se s ním komunikovat. Když nereagoval, násilně se dostali dovnitř. V domě našli jen plačící miminko v dětské postýlce a dva psy.

K tragédii podle místních zřejmě došlo už v pátek. Těla zesnulých pak na zahradě domu ležela až do sobotního večera.

V neděli ráno bylo z místa jasně poznat, že tam došlo k neštěstí. U domu hlídkovali policisté, na chodníčku před domem byla jasně zřetelná zaschlá krev. Pod vchodovými dveřmi leželo vysypané sklo, policisté při zásahu vyrazili jejich výplň. Zásahová jednotka rozbila i další okna. Na plotě pak vzniklo improvizované pietní místo, sousedé na něj položili několik zapálených svíček.

Video  Policejní zásah v Líském na Kladensku  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

Podle místních byla rodina naprosto bezproblémová. Jeden ze sousedů médiím sdělil, že v obci sousedé bydleli asi čtyři roky. On sám je znal jen zběžně, o narození miminka se dokonce dozvěděl až kvůli oné tragédii. Že pravděpodobný pachatel pracuje u Vězeňské služby, ale věděl. „Myslím, že dělal dozorce ve Vinařicích,“ popsal médiím.

Mluvčí vězeňské služby Petra Kučerová potvrdila, že muž u sboru skutečně pracoval. „Nám je velice líto, že zbytečně vyhasly tři lidské životy, nicméně k případu nemáme žádné informace, neznáme jeho okolnosti, takže v tuto chvíli mohu pouze potvrdit, že jeden z mrtvých byl náš příslušník,“ sdělila Petra Kučerová.

Bachař podle Deníku zřejmě nejprve zastřelil svou manželku, pak tchýni a nakonec zbraň obrátil proti sobě. Případem se zabývají vyšetřovatelé Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Video  Policisté v Líském na Kladensku vnikli do domu s podezřelým  - Blesk: Václav Burian
Video se připravuje ...

rubina ( 9. listopadu 2020 14:59 )

egyptanka ( 9. listopadu 2020 00:08 )

To není ani vtipné.

egyptanka ( 9. listopadu 2020 00:05 )

Vtipálku.

villon ( 8. listopadu 2020 21:13 )

Tyto mistické slibi často vedou k mistickým činům.

villon ( 8. listopadu 2020 21:12 )

To vypadá že pánovy bachařovy jebnulo z vězňů v base. Neni to lehké povolání, je potřeba uznání pro tyhle lidi. Jinak to skončí takhle.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání