Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tři kluci zemřeli při nehodě u Nových Hradů: Dojemné gesto blízkých!

Autor: VaB - 
5. listopadu 2020
14:10

Nehoda u Nových Hradů skončila v sobotu velice tragicky. Ve sportovní Alfě Romeo zemřeli tři kluci Martin (†22), Petr (†19) a Michal (†18). V autě, které se roztrhlo o strom, neměli šanci přežít. U místa tragédie vznikla pieta, kde jejich blízcí zapalují svíčky na jejich památku.

K tragické nehodě došlo na Českobudějovicku mezi obcemi Byňov a Nové Hrady. Trojice mladých kluků jela ve sportovní Alfě Romeo. Osudnou se jim ale stala jedna zatáčka. Řidič vjel podle policie vpravo mimo komunikaci, kde narazil bočně do vzrostlého stromu. 

Tím to nekončilo! Auto pak po několika metrech narazilo čelně do dalšího vzrostlého dubu. Červená Alfa Romeo se po nehodě rozpůlila, byla k nepoznání. Na místě svým zraněním podlehli dva muži, třetí pak zemřel po dvacetiminutové resuscitaci.

Zpráva zarmoutila všechny, kteří se s mladíky znali. „Lepšího kluka jsem si nemohla přát! Chybíš mi a chybět budeš, ale vím, že jsi neměl rád, když jsem brečela a trápila se,“ svěřila se na svém instagramu přítelkyně zemřelého Petra (†19). 

„Datum, na který nikdy nezapomenu, díky za každý společný zážitek u vody. Věřím, že si spolu jednou zase zachytáme tam nahoře. Sbohem brácho,“ napsal bratr zemřelého Lukáš.

U stromu, kde k nehodě došlo, vzniklo pietní místo. Kolem kmene, který dosud nese stopy nárazu, jsou desítky hořících svíček. Květiny jsou jak na zemi, tak zavěšené i na jednom ze stromů. Nešťastní mladíci měli zjevně spoustu přátel.

jajas ( 5. listopadu 2020 16:36 )

Píše se o tom furt doko­la..­..ne­chápu­....pr­ostě mladí zblbli ze silného a drahého auta, to tak bývá. A nejsou první ani poslední.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání