Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čtveřice dohodla nechutný kšeft: Prodali teprve patnáctiletou dívku! Musela žít s cizím mužem

Autor: jžk - 
4. listopadu 2020
18:13

Vyšetřovatel z Národní jednotky boje proti nelegální migraci vznesl obvinění proti čtveřici ze Slovenska. V roce 2011 se totiž dohodla na prodeji patnáctileté dívky za pouhých 4100 Kč!

Případem se zabývala slovenská policie od konce minulého roku. Na konci října konečně padlo obvinění a čtyři osoby skončily ve vazbě. Policisté z Národní jednotky boje proti nelegální migraci zadrželi obviněné ve čtvrtek 29. října v brzkých ranních hodinách.

Jak vyšetřovatelé zjistili, příběh začal už v roce 2011 ve vesnici nedaleko Piešťan. Monika K. (45) a Roman K. (46) uzavřeli dohodu s Tatianou S. (51) a Miroslavem L. (56), která se týkala uzavření dohodnutého sňatku. Teprve patnáctiletou dívku prodali ke svatbě za pouhých 150 eur (cca 4100 Kč)!

Podle slovenského serveru Pluska se děvče muselo proti své vůli přestěhovat do společné domácnosti k nastávajícímu, pomáhat s domácími pracemi a starat se o muže, kterého si nevybrala. Za tento zločin hrozí obžalovaným po dokázání viny trest odnětí svobody na 7 až 12 let.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání