Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Seniorka (†64) zkolabovala při běhání: Zloděj jí ukradl mobil, kterým se snažila přivolat pomoc!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: štt - 
27. října 2020
19:51

Šedesátičtyřletá běžkyně zkolabovala kvůli srdeční zástavě. Pomoci se jí však nedostalo. Na místo doběhl zloděj a okradl ji o mobil, kterým se snažila přivolat záchranku!

V americkém městě Sant Louis se stala nemilá událost. Důchodkyně ráno vyrazila na pravidelný výklus po sousedství. Znenadání však dostala infarkt a skácela se na zem. Na záběrech bezpečnostní kamery blízkého pivovaru lze vidět, jak se žena snaží vytáhnout mobil z kapsy a zavolat si záchranku. O chvíli později u ní zastaví červený vůz značky Dodge a z něj vyjde muž.

Místní policie médiím sdělila, že řidič došel k ležící důchodkyni, vzal jí mobil a okamžitě zmizel. „Nechal ji okradenou zemřít na ulici,“ dodává šéf sboru. Žena byla později nalezena v bezvládném stavu a odvezena do nemocnice, kde byla lékaři prohlášena za mrtvou.

Zpráva o nechutné krádeži pobouřila celé město a policie nyní vyšetřuje, kdo byl oním řidičem červeného vozu. Doposud nebyl pachatel nalezen. Incident se stal měsíc po jiné podobně pobuřující krádeži. Ve východním americkém státě Virginia byl okraden muž, který upadl do bezvědomí při cestě autobusem do práce.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání