Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Učitelka ve školce otrávila 25 dětí: Odsoudili ji k trestu smrti

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reuters)
Autor: jel - 
30. září 2020
17:44

Číňanka Yun Wangová z města Jiazuo se dopustila neuvěřitelně krutého zločinu. Loni v březnu totiž otrávila 25 dětí, jeden chlapec po dlouhých 10 měsících v nemocnici na následky otravy zemřel. 

Odporného činu se učitelka dopustila jenom proto, že se chtěla pomstít svému kolegovi, se kterým se ten den pohádala. Dětem v jeho třídě dala do kaše dusičnan sodný, který se sice běžně používá ke konzervaci jídel, ve větším množství však může být extrémně nebezpečný. Otrávené děti začaly zvracet a byly převezeny do nemocnice.

Většina měla naštěstí pouze lehká zranění, jeden chlapec však musel zůstat v nemocnici dlouhých deset měsíců a v lednu však svůj boj prohrál a následkům otravy podlehl. Učitelka byla zatčena a v pondělí stanula před soudem. Za svůj zločin byla odsouzena k trestu smrti.

Nebylo to navíc poprvé, co Wangová použila dusičnanu sodného. V roce 2017 měla otrávit svého manžela, který poté utrpěl lehká zranění. Soused uvedl, že Wangová byla přísná a zlá, a řekl také, že si zaslouží nejvyšší trest, protože následky jejího zločinu jsou nesmírně závažné.

ANO_nam_bude_lip ( 30. září 2020 22:47 )

Vraždění dětí v Číně.
prostě komunistický režim.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání