Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žena si vystoupila na křídlo letadla: Bylo jí prý horko!

Autor: VaB - 
2. září 2020
22:19

Žena, která cestovala letadlem, si po přistání v Kyjevě otevřela nouzový východ a vyšla si na křídlo! A důvod? Prostě jí prý bylo horko a chtěla se projít a nadýchat čerstvého vzduchu. Aerolinky ji daly na blacklist. Už se s nimi nikdy nesveze. Navíc požadují tučnou pokutu a náhradu škody.

Žena se společně se svým mužem a dvěma dětmi vracela z dovolené v Turecku zpět do domoviny v Kyjevě. Jenže po přistání letadla došlo k situaci, kterou ani zkušený pilot nepochopil. Žena si otevřela nouzový východ v zadní části letadla a vyšla si na křídlo. Téměř všichni cestující byli tou dobou venku. 

Události, jež mohla dopadnout i tragicky, přihlížely i ženiny děti. Svědek podle serveru chicagoleader.com uvedl, že byly úplně mimo z toho, co jejich matka dělá. 

Pilot letadla nechal přivolat policii, celníky i záchranáře. Ženě udělali test na alkohol a drogy, obojí bylo ale negativní. Důvodem jejího jednání prý byla vysoká teplota. Bylo jí horko, a tak se chtěla projít a nadýchat čerstvého vzduchu.

Společnost Ukraine International Airlines ženu po bizarním incidentu dala na blacklist, což znamená, že s dopravcem už nesmí cestovat. Lékaři navíc z ženy nedokázali dostat žádnou logickou odpověď, řekli jí jen, že by měla svým dětem být příkladem. Společnost navíc požaduje, aby žena dostala výjimečně vysokou pokutu a uhradila vzniklé škody.

Pohybovenadany ( 3. září 2020 02:34 )

Co horko .... ale až bude toaleta obsazená a paní ji bude potřebovat použit, to teprve bude show!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání