Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Majitelce se při venčení zaběhla fenka Holly: Čokl sežrán, napsal jí anonym

Autor: rc - 
24. srpna 2020
08:57

Začátkem července se majitelce v obci Jihočany u Prahy při venčení zaběhla fenka Holly. Zoufalá žena proto vyvěsila letáky s fotkou psa a odměnou za nalezení, která činila 50 tisíc, v naději, že někdo zaběhnutého pejska přivede domů. Ovšem místo toho jí na mobil přišla šokující zpráva.

Na začátku prázdnin, 2. července, venčila majitelka pocházející z Jihočan u Prahy své dva pejsky u rybníka Mirešák. Při venčení jí však jeden z pejsků, fenka Holly, odběhl a už se nevrátil. „Dne 2. 7. 2020 brzy ráno odběhla Holly s druhou fenkou od rybníka Mirešák v Jihočanech a už se nevrátila,“ stojí v letáku s informací o zaběhnuté Holly, který majitelka zveřejnila i na sociální síti facebook.

Poslední informace, která se k majitelce dostala, byla, že Holly byla viděna v obci Chýnice, od té doby po zaběhnuté fence nejsou ani stopy. „Má zlatý obojek se jménem a telefonním číslem, je čipovaná a kastrovaná. Prosím o pomoc, možná ji má doma váš soused a vůbec netuší, že ji tak marně hledáme,“ uvedla v letáku majitelka.

Mimo to za nalezení Holly nabídla odměnu v hodnotě 50 tisíc korun v naději, že se její pejsek najde. Ovšem místo radostné zprávy obdržela šokující SMS, v níž stálo: „Obojek vyhozen, čokl sežrán.“ Majitelka se proto rozhodla využít sílu sociálních sítí a rozhodla se majitele telefonního čísla, z něhož zpráva přišla, vypátrat.

„Žádám o pomoc… Hledám majitele telefonního čísla 608 516 436 (bohužel, jde o sim kartu na kredit), ze kterého mi 16. 8. přišla SMS,“ uvádí na facebooku s tím, že se obrátila i na policii. „Věc jsem předala policii, pokud ale víte, kdo toto číslo vlastnil či vlastní, prosím, ozvěte se mi,“ dodává v příspěvku.

mazliva.samicka ( 24. srpna 2020 12:56 )

A si najde hlavně svýho čo...kla...

mazliva.samicka ( 24. srpna 2020 12:54 )

Mnojo..pes u nás..rovná se posvátná kr...va

Pendrek ( 24. srpna 2020 11:47 )

Policisté ho podle čísla vypátrají a doptají se pisálka.... paní má právo nahlížet do spisu a najít si ho sama nejlépe s manželem a obuškem!

jonn ( 24. srpna 2020 11:27 )

To je blbka . Někdo si z ní udělá pr..l a ona to ani nepochopí .

sorgedoktor ( 24. srpna 2020 10:13 )

V nekterych olbcich Brno venkjov nakladaji psa do cesneku a pak to konzumujhi pri hodech

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání