Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Opilá řidička v protisměru zabila zkušeného soudce: David (†65) byl skvělý přítel a kolega, smutní kamarádi

Autor: ran - 
28. července 2020
09:38

Texasanka intoxikovaná alkoholem připravila o život váženého soudce při autonehodě, kterou způsobila jízdou v protisměru. Sama skončila v nemocnici. Známí a kolegové na soudce vzpomínají jako na velkého muže s obrovským přehledem.

Megan Smithová (32) z Texasu se srazila celkem se dvěma vozidly, v jednom z nich seděl ctěný soudce David L. Bridges (†65). K autonehodě došlo v sobotu večer. Bridgesovo auto začalo hořet, soudce byl na místě mrtvý. Žena byla ošetřena s lehkými zraněními v nemocnici. Odtud ji brzy propustili, nyní ji čeká soud.

Bridges vykonával svůj úřad od roku 1996, v letech 1973 a 1974 také sloužil v armádě. Byl starostlivým otcem dvou dcer. Televize CBS Local zaznamenala reakci na jeho smrt jednoho z jeho nejbližších přátel. „Byl to ten sympatický typ, s nímž se dalo krásně snadno mluvit opravdu o všem. Ať už se to týkalo práce, nebo třeba vztahových věcí,“ řekl jeho přítel a kolega David Evans.

„Byl to pořádný kus chlapa, jediný, koho znám, kdo snědl najednou vyhlášený steak velikosti XXL u nás v hospodě,“ dodal drobnou vzpomínku na svého milovaného přítele.

Zprávu o jeho úmrtí dostal textovkou, když byl v kostele. „Od té chvíle si ze mše nepamatuju ani slovo. Byl jsem jako v transu,“ doplnil.

Podle serveru Daily Mail byl Bridges nejdéle sloužícím soudcem mezi svými kolegy. Kolegové vyjádřili velký smutek ze ztráty spolehlivého soudce, otce a kamaráda. „Skvěle se s ním pracovalo. Bude nám strašně, strašně chybět,“ řekl jeden z nich.     

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání