Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Traktor se skutálel z kopce: Uvnitř zemřel chlapec (†16)!

Aktualizováno -
27. července 2020
16:12
Autor: VaB - 
27. července 2020
13:37

Tragédie v okrese Praha-východ! U obce Oleška se z kopce kutálel traktor, ve kterém seděly dvě osoby. Na místě zemřel muž (†32) a chlapec (†16). 

Policie, hasiči a záchranná služba zasahovali u obce Oleška v místní části Krymlov. Na poli se tam převrátil traktor. „Po 11. hodině jsme přijali oznámení od záchranné služby s tím, že na Praze-východ u Olešky v místní části Krymlov došlo k dopravní nehodě traktoru. Stroj se měl několikrát otočit z neznámých příčin přes střechu,“ řekla Blesku mluvčí policie Petra Potočná. Dodala, že se uvnitř nacházely dvě osoby.

Potočná později dodala, že kriminalisté nechali nařídit soudní pitvu. Havarovaný traktor nechali odtáhnout, následně budou žádat o znalecké posudky z oboru dopravy! Na místě zemřel muž (†32), podle informací Blesku je druhou obětí chlapec (†16)! 

K nehodě došlo na poli mimo pozemní komunikaci. „Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů. Provedli jsme zajištění místa nehody. Docházelo k úniku pohonných hmot, postavili jsme clonu a po zadokumentování budeme vyprošťovat těla z traktoru, který následně postavíme na kola,“ uvedl k nehodě mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

„Dvě osoby utrpěly zranění neslučitelná se životem a lékař na místě konstatoval smrt,“ sdělila mluvčí záchranné služby Petra Effenbergerová. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání