Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Rodinné drama v Kutné Hoře: Muž pobodal manželku a zabil tchýni

Autor: ČTK - 
9. července 2020
15:55

Soud na Kutnohorsku poslal do vazby muže, který čelí obvinění z vraždy. Podle všeho totiž o víkendu zaútočil nožem na svou manželku a její matku, starší žena bohužel na místě zemřela.

Osmadvacetiletý muž obviněný z vraždy v Kutné Hoře skončil ve vazbě. Podle kriminalistů muž v sobotu pobodal svou třiatřicetiletou přítelkyni a její třiašedesátiletou matku. Mladší žena utrpěla vážná zranění, její matka útok nepřežila. Muži hrozí za vraždu 15 až 20 let vězení, případně i výjimečný, vyšší trest.

Událost se stala v sobotu večer v rodinném domě v Kutné Hoře. Útočník zasadil přítelkyni přes dvě desítky bodných ran. Matku, která se snažila dceři pomoci, bodl asi pětkrát. Starší z žen zraněním na místě podlehla, zatímco mladší stačila vyběhnout před dům a přivolat pomoc.

Podezřelý po činu utekl a policisté po něm pátrali. Dopadnout se ho podařilo v neděli dopoledne v Nových Dvorech nedaleko Kutné Hory. Zadržel ho v době svého volna policista, který se předtím podílel na pátrací akci. Následující den kriminalisté zahájili stíhání muže pro podezření z vraždy. Motivem činu mohly být podle prvotních zjištění policie dlouhodobé osobní spory.

frantacizek ( 9. července 2020 17:06 )

jako vytočit jo, ale už tě někdo vytočil tak, že bys ho chtěl zabít? jako můžeš říci - vypadni, nebo tě zabiju, ale to jsou semantické obraty, které používáme téměř všichni. tady tohle už není sranda, co se teď děje ve zvýšené míře, se mi poslední dny zdá..

frantacizek ( 9. července 2020 17:05 )

zdá se mi to, nebo jsou lidé po té korona karanteně nějací více nervozní - Prymula, Andrej, řidiči na cestách, tady tohle.. Jediný Kalda ten je nervák v každém období.. evžen huml

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání