Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující manévr na D8: Řidič s vozíkem nezvládl předjíždění a přetočil se do protisměru!

Autor: VaB - 
9. července 2020
13:57

Nebezpečná situace mohla na dálnici D8 skončit tragédií! Řidič osobáku s přívěsem začal předjíždět, manévr ale nezvládl a otočil se do protisměru. Kamion se mu jen tak tak vyhnul. Vše natočila kamera.

Kamera umístěná v policejním autě zaznamenala na dálnici D8 ve směru na Německo nebezpečný manévr. Řidič osobního auta, který měl navíc připnutý vozík s nákladem, chtěl předjet kamion. Jenže se mu při předjíždění vozík rozkmital a auto se stalo neovladatelným.

„Řidič osobního vozu s naloženým přívěsným vozíkem začal předjíždět, manévr ale nezvládl, přejel několikrát z pruhu do pruhu a zastavil se proti směru jízdy. Ohrozil tak za ním jedoucí vozidla,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Poláčková. 

Video  Nebezpečné předjíždění na dálnici D8.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Podle ní se řidič navíc dopustil několika přestupků. „Nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla a nákladu a neměl umístěn nebo upevněn náklad na vozidle tak, aby byla zajištěna stabilita a ovladatelnost vozidla a aby neohrožoval bezpečnost provozu na pozemních komunikacích. Policisté přestupek vyřešili blokovou pokutou na místě,“ zakončila bilanci nebezpečné situace. 

horaIysa ( 9. července 2020 15:20 )

Jděte s takovým videem do záchoda. Napřed musí skousnout tři reklamy a když se to konečně spustí tak zrovna v místě označeném kroužkem vyskočí dalčí reklama do videa. Tak se na to raději vy.s.er.te a nedávejte tam nic.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání