Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Řidič „vykuk“ se pověsil za policejní auto: Oni pronásledovali uprchlíka, on vesele předjížděl

Policejní hlídka na Českobudějovicku pronásledovala řidiče, který překročil povolenou rychlost. Jiný řidič této situace bezostyšně využil.
Policejní hlídka na Českobudějovicku pronásledovala řidiče, který překročil povolenou rychlost. Jiný řidič této situace bezostyšně využil.  (Autor: Policie ČR)
Autor: jel - 
8. dubna 2020
11:02

Policejní hlídka na Českobudějovicku pronásledovala řidiče, který překročil povolenou rychlost. Jiný řidič této situace bezostyšně využil, pověsil se za ně a pustil se do nedovoleného předjíždění. Nejspíš počítal s tím, že palubní kamera je natočená dopředu.

V pátek odpoledne na silnici z Českých Budějovic do Českého Krumlova zaznamenala policejní hlídka, že bílá dodávka porušuje nejvyšší povolenou rychlost. Policisté tedy zapnuli majáky a pustili se do pronásledování.

Auta na silnici jim samozřejmě správně podle předpisů uhýbala stranou a nechala strážce zákona. Ne všichni se však zachovali takto ohleduplně. Majitel bílého seatu se rozhodl troufale využít situace.

Drzý řidič se zařadil za blikající policejní vůz, jemuž ostatní řidiči dávali přednost, a bezostyšně je předjížděl. Měl však smůlu! Jeho hanebné počínání natočila policejní kamera a muži teď hrozí pokuta až 10 000 korun a zákaz řízení na půl roku.  

Video  Policejní honičky využil k předjíždění ostatních: Čeká ho mastná pokuta.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání