Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Selfie s medvědem se změnilo v boj o život: Mladá žena musela vzít nohy na ramena!

Autor: shp - 
10. července 2020
12:58

Selfie je pozoruhodná, vtipná a zábavná věc, ale nic se nemá přehánět. Nejmenovaná žena v rumunském Bacău se o tom přesvědčila na vlastní kůži. Chtěla se vyfotit s obávanou šelmou, ale hned toho litovala. Medvěd na ni bez varování zaútočil.

Nejdřív se žena přiblížila ke zvířeti, ale vzápětí si uvědomila, že to nebylo nejmoudřejší.  Medvěd na ni okamžitě zaútočil, takže mladá dívka svého nezodpovědného chování ihned litovala.

Záznam ukazuje její nezodpovědné chování, kdy se v národním parku vydala do divočiny k šelmě. Medvěd byl nejdřív zvídavý, ale pak se v něm projevila šelma. Zaútočil na ni a ona ihned spěchala k vozidlu, ze kterého vystoupila.

Utíkala velmi rychle a nebyla zraněna. Útoků divokých medvědů v Rumunsku přitom přibylo. Podle Daily Mailu jich bylo loni kolem 7000. Takže se samo nabízí šelmy neprovokovat a raději setrvat v bezpečí automobilu.

Marcela Sliacka ( 12. července 2020 11:24 )

Ta je blbá 😂 kéž by jí sežrat chtěl. 😂

frantacizek ( 10. července 2020 15:46 )

tohle bylo přísné, skoro bych až řekl šovinistické

frantacizek ( 10. července 2020 15:45 )

jenom bafnul asi nebyl hladový, což já jsem. Ale mě teď čeká grilovačka s holkama.

dedeha ( 10. července 2020 15:44 )

Dobrá krava. Má iba tri mozgové závity: jeden na sex, jeden na prachy a jeden aby ne_sr/ala po dvore ako sliepka. Závit na pud sebazáchovy by sa jej tiež zišiel.

jetuslunicko ( 10. července 2020 15:17 )

Lidé jsou prostě chamrať nepoučitelná Blb-ka co ho provokuje a pak se diví. Škoda, že se v něm ta šelma neprobudila mnohem více, takto to byl od něho pouze manévr, že chce mít klid. Prý boj o život....... no plesku, titulek hodný světových médií. Redaktor má asi přehřátí od monitoru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání