Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rodinná tragédie: František (†63) se synem (†32) zemřeli poté, co se nadýchali zplodin

K rodinné tragédii došlo v zahrádkářské kolonii v Bratislavě. Otec i syn zemřeli, když se nadýchali zplodin z elektrocentrále.
K rodinné tragédii došlo v zahrádkářské kolonii v Bratislavě. Otec i syn zemřeli, když se nadýchali zplodin z elektrocentrále.  (Autor: Policie)
Autor: ran - 
28. června 2020
13:31

Poklidná rodinná nedělní sešlost na zahrádce se během chvíle proměnila v šílenou tragédii. V Bratislavě zemřel otec i syn, oba se nadýchali zplodin z elektrocentrály. Další lidé museli být hospitalizováni. Policie případ nadále šetří.  

V poklidné zahrádkářské kolonii na území bratislavské čtvrti Petržalka v neděli došlo k velké rodinné tragédii. Záchranáři a policie vyjížděli k hromadné otravě oxidem uhelnatým v jedné z chatek. František (†63) a jeho syn Andrej (†32) při incidentu bohužel přišli o život.

Otrávila se celá rodina!

Na místě zdravotníci dále ze zakouřené místnosti vytáhli celkem pět přiotrávených osob. Všichni postižení byli členové jediné rodiny. Ženu museli záchranáři na místě oživovat. Poté ji i s ostatními příbuznými převezli do jedné z bratislavských nemocnic.

Podle serveru tvnoviny.sk se rodina nadýchala zplodin z elektrocentrály.  Policie se nyní na místě dále věnuje všem nezbytným a neodkladným procesním úkonům, aby odhalila přesnou příčinu neštěstí. Kriminalisté neštěstí řeší jako případ obecného ohrožení. 

 

BoziMilda ( 28. června 2020 16:25 )

Tak přeci nebudou mít elektrocentrálu někde venku, to by na ně při dolejvání benzínu pršelo. Hezky pohodlně v obýváku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání