Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tři mrtví a těžce zraněná dívka (4) na Královéhradecku! Srážka dvou aut dopadla fatálně

Aktualizováno -
31. května 2020
19:28
Autor: ČTK, shp - 
31. května 2020
12:17

Tragická neděle! Při dopravní nehodě u Černožic na Královéhradecku v neděli dopoledne zemřeli tři lidé. Při bouračce byla navíc těžce zraněna čtyřletá dívenka. S vážnými zraněními nyní bojuje o život v nemocnici.

U Černožic se srazila dvě osobní auta. Ředitel dopravní policie Jiří Zlý ČTK řekl, že jedno z osobních vozidel předjíždělo, přičemž se čelně srazilo s protijedoucím autem. Silnice I/33 byla uzavřena, policie dopravu odkláněla po jiné trase. 

Osudová hodina

Nehoda se stala kolem 10:00 na rovném a přehledném úseku mezi Jaroměří a Černožicemi. Podle mluvčího Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Nováka bylo při nehodě velmi vážně zraněno dítě. „Bylo převezeno vrtulníkem do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,“ řekl ČTK Novák.

Podle informací TV Prima musela být dívka oživována. Co bylo příčinou havárie, je předmětem vyšetřování. Televize zmínila, že za ní může stát mikrospánek jednoho z řidičů. Není to přitom poprvé, co na místě došlo k havárii.

Tragické dopravní nehody

Tři lidské životy si už letos vyžádalo několik dopravních nehod. Naposledy zemřeli tři lidé 27. dubna při srážce osobního auta a osobního vlaku na přejezdu u Kamenného Újezdu u Nýřan na severním Plzeňsku.

starymlok ( 31. května 2020 20:06 )

Jirka***

Milan Šmid ( 31. května 2020 20:01 )

PŘEDJÍŽDĚL NA ROVNÉM ÚSEKU !!!!!KDYŽ PŘEDJÍŽDĚL TAK V TAK KRÁTKÉ DOBĚ NEMOHL DOSTAT MIKROSPÁNEK ???ZASE NĚJAKÝ MLADÝ FEŤÁK V BMV !!!!TADY DOSTANE ŘIDIČÁK SKORO KAŽDÝ !!!!

offline ( 31. května 2020 18:48 )

Řidič BMW neměl správně označené auto. Včera jsem tady žádal všechny české majitele těchto vozů, aby si označili vůz "Hoovado" ! Tento se na to evidentně vys ral. Apeluji tedy opět na ostatní *** - okamžitě se označte, aby ostatní účastníci silničního provozu věděli, s kým mají co dělat!

kralovna-vsech-mori ( 31. května 2020 16:01 )

Taky jsme z toho v šoku. Ona se opaluje v sedm večer a dítě odtlačí kočár kilometr daleko do Labe. To je jako kdysi s tou paní co se v práci v šatně ubodala a pak vykrvácená dojela domů na kole a vylezla na půdu kde se oběsila.

kralovna-vsech-mori ( 31. května 2020 15:56 )

Dobře ti hrabe.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání