Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Je můj kluk a mám s ním tajemství, chlubila se holčička (5)! Pedofil dva roky zneužíval kolegovu vnučku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: chal - 
12. května 2020
13:38

Šokující případ pohlavního zneužívání dítěte řešil Krajský soud v Pardubicích. Nepravomocný šestiletý trest si od něj odnesl už v minulosti léčený pedofil, který dva roky znásilňoval nevlastní vnučky kolegy z práce.

Pedofil se s holčičkou seznámil v práci, kam ji občas vodil její nevlastní děda. Třicátník podle svých slov k pětiletému děvčeti ucítil něco víc než k dítěti. „Cítil jsem k ní něco podobného jako k partnerce. Dával jsem jí pusu. Poznal jsem, že mě má ráda,“ cituje server iDnes.cz pedofilova slova.

Muž podle obžaloby dívenku orálně znásilňoval a osahával. Pokusil se zneužít i jejího o dva roky mladšího brášku, ten ho ale nevzrušoval.

Vztah nesourodé dvojice vyšel najevo, když se dívka prořekla v dětském centru, informuje iDnes. „Je můj kluk a mám s ním tajemství. Můžu mu říkat táto, protože s ním budu mít miminko. Říkal, že nebude moc jíst, aby moc nevyrostl, že na mě počká,“ řekla podle serveru později policistům u výslechu.

Obviněný vyrůstal v dětském domově a před deseti lety se kvůli pedofilii léčil. Od soudu odešel s šestiletým trestem odnětí svobody, obhajoba i obžaloba zvažují odvolání. Kromě odnětí svobody soud uložil pedofilovi ústavní léčbu a zaplatit dívce za vzniklou újmu 80 tisíc korun. Její bratr má dostat 20 tisíc. 

Arzt_ ( 12. května 2020 17:09 )

A kdo bude přistižen, tomu bude ustřižen

Evka4 ( 12. května 2020 17:03 )

Podle mě se pedofilie nedá vyléčit. Pokud už je ponechán na svobodě, měl by být monitorován každý jeho krok. Součástí léčby by měla být povinná kastrace. Chudinky oběti těchto nelidí

pfoto1 ( 12. května 2020 15:31 )

Pokud by k opakované léčbě docházelo např. u alkoholiků, kteří si navíc ty další léčby budou hradit sami, tak bych pro to měl ještě pochopení. Ovšem napsat, že v minulosti již léčenému pedofilovi "uložil soud léčbu" mi opravdu hlava nebere!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání