Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bráška (5) osprchoval Mirečka (†2) vařící vodou: Uvařil ho zaživa! Policie obvinila rodinného známého

Autor: chal - 
22. dubna 2020
20:21

Nesnesitelné utrpení musel před tragickou smrtí prožít teprve dvouletý Mireček, který žil s rodinou ve slovenské obci Pečeňady. Hošík zemřel před šesti měsíci, když ho starší sourozenec opařil vodou ve sprše.

K tragédii došlo nešťastnou náhodou. Mireček si hrál na dvoře se svými sourozenci, když ho jeho sestra strčila a chlapeček upadl na štěrk. Mirečkův pětiletý bráška navrhl, že ho osprchuje. V koupelně došlo k tragédii.

„Neuvědomil si, že ze sprchy šla vařící voda. Já jsem seděl v kuchyni a děvčata mi řekla, že je malý nějaký červený,“ popsal televizi JOJ Martin, který měl osudného dne na dohled pět dětí, které vychovával s partnerkou, a tři děti kamarádky, s jejíž rodinou sdíleli dům.

Mireček měl vážné popáleniny na většině těla. Martin televizi JOJ popsal, že z popáleného chlapce začala slézat kůže. Pohled na zmrzačené dítě šokoval i zkušeného záchranářského lékaře Viliama Dobiáše. „S takto velkým rozsahem popálenin jsem se za 40 let praxe nesetkal ani u dospělého ani u dítěte,“ řekl televizi.

Mireček měl podle něj popálenou tvář, krk, trup, nohy i záda. Martin nejprve zavolal manželce, záchranku přivolala teprve ona. Mirečkovi už ale nebylo pomoci. Policisté vyšetřování po šesti měsících uzavřeli a obvinili Martina z usmrcení z nedbalosti a z neposkytnutí pomoci.

villon ( 22. dubna 2020 21:05 )

S námy nějakou dobu sedával nějakej Juraj Bičány, shodou okolností dost podobnej tomuhle borcovy. A ten zase s manželkou Lubkou sprchoval své děti ve studené vodě, kvůli otužování a zdravotní prevenci (srdce a tak). Trošku jsme ho podezřívali že tim jen maskovaly to že nemaly zavedenou teplou vodu v baráku, vlastně žádnou vodu, mněli jen nataženou hadici z hidrantu ze sousedního pozemku kde mněl Láďa Koštýř rozestavěnou vilku (už ji má dostavěnou). Za nějaký bakšiš jim tu vodu pouštěl. No a Bičány pak zmizeli celá rodina ze dne na den. Mněly právě na krku taky sociálku pro týrání děcek právě tou ledovou vodou. Takže nejen horká voda neni vhodná pro děti ale ani moc studená. Tož tak.

luklovah ( 22. dubna 2020 20:45 )

Bože co to muselo být za sebranku a ty pitomé baby svěří děti takovému hnupovi.Ti měli v kriminálu skončit všichni i ty krávy co nechají děti s primitivem bez dozoru.Verbež.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání