Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Policisté honili auto se psem za volantem: Zfetovaný majitel měl bizarní výmluvu

Šok pro policii, která pronásledovala auto: Za volantem seděl pes!
Šok pro policii, která pronásledovala auto: Za volantem seděl pes!  (Autor: Washington State Patrol)
Autor: jel - 
4. dubna 2020
22:04

V šoku zůstalo několik policistů z amerického Washingtonu po nebezpečné dálniční honičce. Muži zákona pronásledovali vozidlo, které se řítilo po silnici rychlostí téměř 180 kilometrů za hodinu a nakonec byli nuceni použít zastavovací pásy. Vzhled piráta silnic je pak pořádně překvapil. Za volantem seděl pitbull! Jeho majitel seděl na místě spolujezdce.

V neděli 29. března odpoledne měli policisté z amerického státu Washington pořádně napilno. Na dálnici naháněli bílé auto, jehož řidič jel zcela bezohledně a nebezpečně, dva vozy dokonce naboural. „Řídil příšerně, tak příšerně, že několik lidí volalo na tísňovou linku,“ řekla CNN policejní mluvčí Heather Axtmanová.

Jedna z hlídek, které piráta pronásledovaly, se pokusila auto vytlačit. Policistům se tak naskytl šokující pohled do kabiny pronásledovaného vozu. „Na sedadle řidiče seděl pes, zatímco jeho majitel řídil ze sedadla spolujezdce," popsala médiím policejní mluvčí.

Policistům se posléze podařilo bizarní dvojici zastavit. Během nebezpečné jízdy i následné honičky se naštěstí nikomu nic vážného nestalo. „Je to opravdové štěstí,“ dodala mluvčí s tím, že během honičky auto sjelo na pěší stezku, která bývá obvykle velmi rušná.

 „Učil jsem svého psa řídit,“ sdělil. Není velkým překvapením, že testy na přítomnost alkoholu a drog v krvi následně vyšly pozitivně.

Alejandro i jeho pes skončili za mřížemi - pes v kotci v útulku, jeho majitel v policejní cele.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání