Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Smrtelná nehoda motorkářů u Poděbrad: Zachránci zveřejnili děsivé fotografie

Aktualizováno -
29. března 2020
13:26
Autor: DH, ČTK - 
28. března 2020
17:37

V sobotu odpoledne přišli při dopravní nehodě dvou motocyklů o život dva muži. Na místo dorazila policie a začala tragédii vyšetřovat. Komunikaci uzavřela. Hasiči posléze zveřejnili fotografie z místa tragického neštěstí.

K nehodě došlo přibližně v 15:15 na silnici I/38, která vede z Kolína směrem na Nymburk a prochází Poděbrady. Redakci Blesku to potvrdila policejní mluvčí Michaela Nováková. 

Podle ní došlo ke kolizi dvou motorek, bohužel, pro oba řidiče motocyklů měla nehoda fatální následky. Jeden zemřel na místě, druhého se podle zdroje Blesku snažili záchranáři na místě ještě oživit. To už se ale bohužel nepodařilo.

Video: Tragická nehoda u Poděbrad: O život přišli dva motorkáři

Video  Tragická nehoda u Poděbrad: O život přišli dva motorkáři  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Silnice mezi Kolínem a Nymburkem byla zhruba pět hodin uzavřena, Provoz v místě byl obnoven ve 20:00, potvrdila Nováková.

Středočeští hasiči sdíleli na svých facebookových stránkách fototografie z místa srážky. Podle informací se Blesku se vrtulník na fotografii vracel na základnu bohužel prázdný. Vyhasly tak zbytečně dva životy.

halba ( 30. března 2020 13:35 )

A meli pri tom vubec rousky?

offline ( 30. března 2020 10:58 )

Zase jsme se nedozvěděli, jak to dopadlo. Šest darebáků a nic, ani řešení přestupku domluvou?

http­s://ww­w.bl­esk.cz­/cla­nek/zp­ravy-krimi/­624371­/dra­matic­ky-boj-o-zivot-motorkari-se-v-lese-zastavilo-srdce-zachranili-ho-kamaradi.html

bizon_pepa ( 29. března 2020 21:41 )

Nechal se strhnout nadpisem. Kdyby se článek jmenoval "Nic vám neukážeme", tak by se nikdo nedíval a inzerenti by neměli zájem.

offline ( 29. března 2020 21:37 )

"Nech na každém ať si jezdí jak a čím chce. Bude to lepší."

To by šlo při nejvýš miliardě lidí na Zemi. Sedm nebo deset prostě nemůže dělat to co chce, jen proto, že je to možné!

offline ( 29. března 2020 20:15 )

V rámci Kontinentu jedině po zemi - hromadnou veřejnou dopravou. A mezikontinentální lety mají smysl v podstatě jen u špičkových vědců, kteří pracují na projektech, kde je potřeba jejich fyzická přítomnost na jednom místě. To není zdaleka ani to jedno procento. Jinak to píšete správně: 99možná,9 procent letů je naprosto zbytečných - lidi se prostě jen tak proletí protože na to mají. Ale vydaných peněz mezi lidmi už je mnohem více než jimi vyvolanou ekologickou stopu je schopná planeta absorbovat!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání