Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nechoď nahoru?! Tři mrtvé děti (†3, †7, †9) našli otrávené?! Vykolejená matka a divný vzkaz za oknem

Conor (†9), Darragh (†7) a Carla (†3) s tátou Andrewem
Conor (†9), Darragh (†7) a Carla (†3) s tátou Andrewem  (Autor: Irská policie)
Aktualizováno -
25. ledna 2020
17:53
Autor: chal - 
25. ledna 2020
10:52

Děsivý nález učinili policisté v Newcastlu nedaleko irského Dublinu. V jednom z tamních rodinných domů našli těla tří dětí (†3, †7, †9). Dva chlapce a jednu dívku podle policie někdo možná zdrogoval a otrávil. Další spekulace hovoří o udušení. Matku dětí našli dezorientovanou před domem.

Policejní majáky v pátek večer vystrašily obyvatele irského městečka Newcastle ležícího nedaleko Dublinu. Důvod přítomnosti policistů vyšel najevo brzy - v jednom z domů v sousedství našli tři mrtvé děti! „Policisté vyšetřují na místě v Newcastlu u Dublinu. Byla tam nalezena těla tří dětí, dvou chlapců a jedné dívky,“ informovala v pátek večer policejní mluvčí.

V souvislosti s případem zmínila i převoz ženy do nemocnice. Podle serveru Dublin Live by dotyčná čtyřicátnice měla být matkou dětí. Zmatenou ženu našel večer kolem sedmé na ulici před domem taxikář, který náhodou projížděl kolem.

Už večer bylo jasné, že nešlo o žádnou nehodu - podle informací serveru Dublin Live od začátku jednou z vyšetřovacích verzí bylo, že děti někdo „zdrogoval a otrávil“. Příčinu úmrtí potvrdí nebo vyvrátí až pitva a laboratorní testy.

Za oknem v přízemí našli policisté vzkaz. „Nechoď nahoru, zavolej záchranku,“ stálo na papíře.

Jednou z vyšetřovacích verzí tak může být, že se jednalo o takzvanou rozšířenou sebevraždu, kdy člověk kromě svého sáhne na život i svým blízkým.

Mrtvými dětmi jsou sourozenci McGinleyovi Connor (†9), Darragh (†7) a Carla (†3). Policisté v sobotu zveřejnili jejich fotografii s tátou Andrewem.

Před domem se ještě v pátek večer sešlo množství lidí ze sousedství i příbuzných dotyčné rodiny. Všichni přítomní byli tragédií zdrcení. Zhruba tisícovou obcí neštěstí pohnulo, nikdo ze sousedů, kteří se sešli před domem, prý neměl tušení, že by k něčemu podobnému mohlo dojít. Rodina se do Newcastlu přestěhovala zhruba před rokem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání