Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Divoška z Dobříše terorizovala celé město: Házela po lidech židle a dlažební kostky! Po měsíci řádění konečně spadla klec?!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Alexandr Malachovský, Blesk.cz)
Autor: VaB - 
23. ledna 2020
15:07

Agresivní a často opilá žena (35) terorizovala téměř měsíc město Dobříš. Po lidech plivala, házela po nich dlažební kostky i židle. Nouze nebyla ani o nadávky. Kriminalisté ji obvinili a hrozí jí až deset let vězení!

Vše začalo před Vánoci na sklonku prosince. Žena (35) tehdy bezdůvodně v odpoledních hodinách na náměstí v Dobříši začala nadávat dvojici dívek, které seděly na lavičce, a plivat po nich. Jednu z nich měla dokonce udeřit do obličeje.

„O dva dny později opět vulgárně urážela dvě mladistvé osoby, a dokonce po nich házela dlažební kostky,“ uvedla mluvčí Monika Schindlová. Se štěstím se jim ale podařilo vždy včas uhnout. 

Žena si pár dní „odpočinula“ a pak opět začala terorizovat občany Dobříše. Tentokrát sedmého ledna navečer značně opilá chodila po panelovém domě a kopala do dveří. „Do jednoho z bytů se dožadovala i vstoupit. Poté, co jí to jeho majitel nedovolil, rozdupala dřevěné saně, které měl za dveřmi,“ řekla mluvčí. Podle ní žena způsobila škodu 27 tisíc korun!

Házela barovou židlí!

Z panelového domu se výtržnice přesunula do jednoho z barů. Také tam se rozhodla vynadat několika lidem a plivat všude kolem sebe. „Následně vzala do ruky barovou židli a úmyslně ji hodila po jednom muži. Po vyvedení z baru začala ještě kopat do zaparkovaného auta. Svého agresivního jednání však nechtěla zanechat, nadále pokračovala, a to v jedné dobříšské restauraci,“ popsala mluvčí s tím, že v restauraci odkopla berle jednomu z hostů, uhodila ho do břicha a strhla na zem. 

Stala se dealerkou

Během prosince a ledna se žena (35) snažila opakovaně prodat nezletilým v Dobříši alkohol a marihuanu. „Sváděla tím osoby mladší 15 let ke zneužívání návykových látek,“ uvedla mluvčí. Děti se ale zachovaly správně a návykové látky od ženy odmítly. Vše pak nahlásily strážníkům. 

„Po posledním incidentu, ke kterému došlo dne 17. ledna, ji převezla záchranná služba do psychiatrické nemocnice. Dotyčná přišla do prodejny potravin a začala hrubě urážet pracovnici obchodu, plivla jí do obličeje a silou udeřila do skleněné výlohy prodejního pultu,“ napsala mluvčí. Žena opět plivala okolo sebe a ostatní slovně osočovala.

Na případu pracovali policisté ve velmi úzké spolupráci se strážníky z Dobříše. Na kontě má pořádný seznam přestupků, tentokrát už ale přitvrdili. „Kriminalisté zahájili trestní stíhání 35leté ženy pro spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu, ohrožování výchovy dítěte, nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, výtržnictví a poškození cizí věci,“ uvedla Schindlová. V součtu to může znamenat, že skončí ve vězení až na deset let. 

offline ( 23. ledna 2020 16:52 )

Jestli měla na hlavě alobal, tak se jen bránila iluminátům. Je beztrestná a musí jí ihned pustit ! http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/do­maci/­stre­lec-pribram-bmw-halu­cina­ce.A2­00122_­191918­_doma­ci_jum

PPP150W ( 23. ledna 2020 16:45 )

A to se nenašel nikdo, kdo by jí "vysvětlil" jak se má chovat?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání