Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Muž roky týral svou přítelkyni: Kriminalisté s ním neměli slitování!

Muž roky týral svou přítelkyni: Kriminalisté s ním neměli slitování!
Muž roky týral svou přítelkyni: Kriminalisté s ním neměli slitování!  (Autor: scom)
Autor: ČTK, VaB - 
16. ledna 2020
16:43

Muž (45) roky ubližoval své přítelkyni, ale ta se celou dobu neodvážila vyjít s pravdou ven. Až po letech šla na policii a vše oznámila. Brandýští kriminalisté ho obvinili z týrání!  

Brandýští kriminalisté vyšetřují podezřelého z několikaletého týrání ženy. Pětačtyřicetiletý muž, její partner, je obviněný z týrání osoby žijící ve společném obydlí a ze znásilnění. V případě prokázání viny mu hrozí až deset let vězení, ČTK o tom informovala policejní mluvčí Eva Hašlová. 

Třiatřicetiletá žena policistům oznámila, že ji přítel několik let ponižoval, týral, slovně i fyzicky napadal. „Často nevhodnému chování ze strany muže bylo přítomné jejich nezletilé dítě," uvedla mluvčí.

Podle Hašlové se násilí odehrává v domácím prostředí a oběť postupem času uvěří tomu, že si asi špatné zacházení zasloužila, neboť to agresoři svým obětem opakovaně říkají. „Jedná se o latentní kriminalitu, neboť oběti se za takové situace často stydí a zdráhají se věc oznámit na policii. Často jim bývá vyhrožováno ze strany trýznitele a oběť má pocit, že je v bezvýchodné situaci," dodala Hašlová.

Více informací a rad, co v takové situaci dělat a kam se obrátit, najde veřejnost například na webu www.bezpecnystredoceskykraj.cz

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání