Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Známý hudebník zemřel při tragické nehodě: Neměl pás a vyletěl oknem!

Autor: VaB - 
13. ledna 2020
18:53

Srážka dvou osobních vozů u slovenského Zvolena si vyžádala jeden lidský život. Muž (†70) nebyl připoutaný a při střetu vyletěl z auta oknem. Záchranáři mu na místě už bohužel nedokázali pomoci. Podle TV JOJ je obětí nehody místní známý hudebník.

K tragické nehodě došlo v sobotu večer mezi obcemi Zvolen a Zvolenská Slatina na Slovensku. Jedno vozidlo přijíždělo po vedlejší komunikaci a přímo před druhým autem najelo na hlavní silnici. Řidič druhé auto pravděpodobně přehlédl. 

„Podle dosavadních zjištění do vozidla vjíždějícího na hlavní cestu narazilo vozidlo jedoucí po silnici 1/16,“ popsala TV JOJ policejní mluvčí Petra Kováčiková. Náraz byl fatální, trosky aut zůstaly rozmetané po celé silnici.

Video  Známý hudebník zemřel při tragické nehodě: Neměl pás a vyletěl oknem.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Řidič podle svědka události vyletěl z osobního auta ven oknem u spolujezdce. Podle TV JOJ nebyl sedmdesátiletý muž připoutaný. „Po příjezdu na místo události se jedna osoba nacházela mimo vozidlo, příslušníci začali s resuscitací,“ uvedl velitel zásahu Miroslav Stehlík. 

K místu vyjelo několik záchranářských posádek a vzlétl také vrtulník. „Na místo jsme vyslali záchranáře, bohužel při jejich příjezdu už muž nejevil známky života. Pokoušeli se ho oživit, ale bohužel přes jejich maximální nasazení se to nepodařilo a lékař musel konstatovat smrt,“ uvedla mluvčí operačního střediska záchranářů Alena Krčová. Vrtulník se tak musel vrátit prázdný.

Podle informací TV JOJ byl mrtvým mužem jeden z bývalých členů známé hudební skupiny ze Zvolena. Nehoda je stále vyšetřována, policisté si na pomoc přizvali i znalce a čekají na jejich vyjádření.  

naidka ( 14. ledna 2020 14:31 )

Když Plesk napíše "slavný hudebník", tak ho většinou nikdo nezná. Když napíše o level níž "známý hudebník", tak je šance, že by ho mohl někdo znát, prakticky nulová.

Amant ( 13. ledna 2020 23:19 )

A nebyl to Jožko Ráž z Košic?

starymlok ( 13. ledna 2020 21:55 )

Cigan,černý,cigan

jany ( 13. ledna 2020 20:10 )

hlavní cestu?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání