Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Komplikace na frekventovaném tahu: V kopci nad Mohelnicí havaroval tahač!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Aktu.cz)
Aktualizováno -
10. ledna 2020
14:38
Autor: ČTK - 
10. ledna 2020
09:06

Dopravní komplikace a zdržení řidičů si v pátek dopoledne vyžádala nehoda na hlavním tahu z Mohelnice směrem na Moravskou Třebovou. V kopci nad Mohelnicí ve směru na Studenou Loučku havaroval kamion. 

Řidič byl lehce zraněn. „Tahač s návěsem skončil v příkopu a bude se během dopoledne vyprošťovat,“ informovala mluvčí šumperské policie Jiřina Vybíhalová.

Nehoda se stala kolem 04:00 na silnici I/35 v úseku prvního stoupání z Mohelnice. Kvůli vyprošťování vozu, který skončil v příkopu, byla doprava svedena do jednoho jízdního pruhu. Nyní je tah již plně průjezdný.

„S kamionem na boku v příkopu skončil řidič poté, co s naloženým vozem najel na krajnici. Po havárii zůstal řidič ve voze zaklíněn. Utrpěl lehké zranění. Přivolaní záchranáři jej přepravili k ošetření do nemocnice," uvedla policejní mluvčí. Škoda byla předběžně vyčíslena na 750 tisíc korun.

Náklad bude třeba z kamionu přeložit a poté se bude vůz vyprošťovat. Místo je s opatrností průjezdné, provoz řídí policisté, dodala mluvčí. Neprůjezdný je podle dopravních informací policie pravý jízdní pruh.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání