Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Cyklista hledá svého strážného anděla: Tátovi od rodiny pomohl po nehodě

Rostislavovi při nehodě na kole pomohl řidič Škody Octavie: Otec od rodiny ho teď hledá, aby mu mohl poděkovat! (vpravo ilustrační foto)
Rostislavovi při nehodě na kole pomohl řidič Škody Octavie: Otec od rodiny ho teď hledá, aby mu mohl poděkovat! (vpravo ilustrační foto)  (Autor: facebook, archiv)
Autor: rc - 
6. ledna 2020
05:02

Štěstí v neštěstí měl na Nový rok pan Rostislav z Rokycanska. Hned první den v roce totiž havaroval na svém kole a vážně se zranil. Na pomoc mu však přispěchali svědci a díky nim měl jeho příběh „šťastný konec“ . Rostislav se nyní snaží jednoho ze svých „strážných andělů“ najít, aby mu mohl osobně poděkovat!

Nepříliš dobře začal nový rok pro pana Rostislava z Volduch na Rokycansku. První jeho dny totiž prožívá na nemocničním lůžku. Hned na Nový rok se mu stala nehoda na kole a to v Šťáhlavské ulici v Rakově. Vše však mohlo skončit daleko hůře, kdyby nebylo dvou zachránců, kteří neváhali a pomohli mu. Zatímco prvního zachránce už Rostislav zná, druhého se rozhodl najít, aby mu osobně mohl vyjádřit svou vděčnost. K hledání využil sílu sociálních sítí, kde jeho příspěvek sdílí stovky lidí.

„Nový rok přináší nové příběhy. Ten můj Nový rok nebyl příliš šťastný. Chtěl bych touto cestou najít kluka, řidiče Škody Octavia tmavé barvy, který mi pomohl společně s Pavlem Záhorcem při nehodě, která se mi stala na kole,“ napsal Rostislav na sociální síť facebook. „Díky těmto dvěma, kteří mi poskytli bezprostřední pomoc, může mít ten můj příběh šťastný konec,“ dodal Rostislav a prosil o sdílený svého příběhu, aby se mu podařilo svého zachránce najít.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání