Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pošťáka s přítelkyní napadl v Aši sekyrou kvůli balíčku a prchal! Policie dopadla domnělého pachatele

Policie zadržela podezřelého z pátečního napadení sekerou v Aši. Měl těžce zranit dvě osoby.
Policie zadržela podezřelého z pátečního napadení sekerou v Aši. Měl těžce zranit dvě osoby.  (Autor: Twitter Policie ČR)
Autor: DH - 
21. prosince 2019
08:57

Policie České republiky v sobotu ráno potvrdila, že již nalezla a zadržela dvacetiletého mladíka, který měl v pátek sekerou napadnout několik lidí a dva z nich těžce zranit.

Informaci potvrdila policejní mluvčí Zuzana Týřová. „Nyní je v policejní cele, jsou s ním prováděny úkony trestního řízení,“ řekla.

Podle dostupných neoficiálních informací mladý muž napadl sekerou doručovatele pošty a jeho přítelkyni. Oba utrpěli vážná zranění. Starosta Aše Dalibor Blažek v pátek řekl, že podle jeho informací chtěl útočník převzít zásilku pro známého, a když mu ji poštovní doručovatelé nevydali, napadl je sekerou.

Zraněné ve vážném stavu na místě ošetřila záchranná služba a převezla je do plzeňské fakultní nemocnice, prohlásil v pátek mluvčí karlovarské záchranné služby Radek Hes.

Po podezřelém muži vyhlásila policie v pátek pátrání. „Pátrali jsme po podezřelém celý den a noc, v noci na dnešek, kolem 02:00 byl zadržen v Aši,“ uvedla bez dalších podrobností policejní mluvčí.

arne100 ( 21. prosince 2019 14:51 )

Vždyť se mu nic nestane.Doktoři zjistí že je zfetovaný a soud ho pustí.To je ta správná demokracie.A bude hůře.V Americe by ho odpráskly a byl by pokoj.

frantacizek ( 21. prosince 2019 12:05 )

musel být nemocný nebo drogově závislý, tohle neudělá člověk v bdělém stavu

filsaxin ( 21. prosince 2019 10:31 )

𝓌𝓌𝓌.𝐵𝒶𝒹𝑜𝑜.𝓇𝑒𝒹 - Toto je místo, kde se dívky snaží upoutat pozornost mužů

Pepa Re ( 21. prosince 2019 09:53 )

Mladík

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání