Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Mostečané vyhodili z okna sedačku: Spadla na ženu, ta skončila v nemocnici

Mostečané vyhodili z okna sedačku: Spadla na ženu, ta skončila v nemocnici  (ilustrační foto)
Mostečané vyhodili z okna sedačku: Spadla na ženu, ta skončila v nemocnici (ilustrační foto)  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: ČTK - 
20. listopadu 2019
15:29

Dva Mostečané vyhodili z okna ve druhém patře část rohové sedací soupravy, spadla na záda ženě, která procházela kolem domu. Žena utrpěla zranění. Mužům hrozí až dvouletý trest za těžké ublížení na zdraví z nedbalosti.

Případ se stal u činžáku na okraji města. Muži ve věku 33 a 28 let vyhodili podle Světlákové kus sedačky z okna ve druhém patře, aby ji nemuseli nést po schodišti. Bohužel v době, kdy pod domem zrovna procházela starší žena, které kus spadl z výšky zhruba čtyř metrů přímo na záda. Muži údajně ženu neviděli a na místo ihned přivolali záchrannou službu," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková. 

Žena skončila v nemocnici se zraněními, která si vyžádala dobu léčení delší než šest týdnů. Obvinění jsou stíháni na svobodě. Soud jim může v případě prokázání viny uložit trest odnětí svobody až na dva roky. 

pajato73 ( 21. listopadu 2019 08:05 )

neco takoveho muzou udelat jen c i g o s i, to normalni clovek neudela!

kjui ( 20. listopadu 2019 19:49 )

Úplně to živě vidim,Laco podivej se z okna jestli někdo nejde,říká Jula,nejde, je to čistý odpoví Laco,pak se 3minuty domlouvaji jak ji chytnou,kdo z leva a kdo z prava a š up s ní babě na záda,haló pani,nestalo se vám něco?Hlava mi to nebere jak se tam dostala ta bába,přísahám bohu Julo nikdo tam nebyl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání