Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (13) ubila těhotnou sestru (23) tyčí: Nenarozené dítě jí vyřízla z dělohy!

Fabiana byla v osmém měsíci, když ji bestiálně zavraždila 13letá sestra.
Fabiana byla v osmém měsíci, když ji bestiálně zavraždila 13letá sestra.  (Autor: twitter)
Autor: drag - 
29. října 2019
20:54

Fabiana Santanová (23) z města Porto Velho v Brazílii byla surově napadena téměř na konci svého bezproblémového těhotenství. Do porodu jí zbýval pouhý měsíc. Bohužel bestiální útok železnou tyčí nepřežila. Fakta, která vyšla najevo při vyšetřování, všechny naprosto šokovala. Fabianu totiž zavraždila její mladší sestra (13) s pomocí dalšího chlapce (15).

Teprve třináctiletá dívka zabila svou starší sestru a poté jí doslova vyrvala nenarozené miminko z dělohy. Udělala to na příkaz své důvěrnice Catie Rabelové (35), která si dítě chtěla nechat pro sebe. Rabelová totiž plánovala přesvědčit svého movitého partnera, že se jedná o jeho vlastního potomka.

Celou vraždu nejspíše sledoval i Gustavo, sedmiletý syn Santanové. Své matce se pokusil pomoci, ale zaplatil za to také životem. Pachatelé vraždy ho totiž nemilosrdně utopili, aby se zbavili nepohodlného svědka.

Santanová utržila několik ran železnou tyčí do hlavy, její tvář byla tak znetvořená, že ji nebylo možné nejprve identifikovat. Poté ji ještě ubodali. Policie zadržela Rabelovou, která se přiznala k tomu, že oba teenagery k brutálnímu činu navedla.

Miminko, které pachatelé vyřízli Fabianě z dělohy, bylo navzdory brutálnímu činu nalezeno zdravé v domě patnáctiletého spolupachatele obou vražd. Dítě je v péči lékařů. Hrob Santanové byl identifikován tři dny po činu, podle patologů těhotná žena ještě žila, když jí vyřezávali dítě z útrob. Tělo sedmiletého syna zavražděné nalezli o kus dál na hladině jezera.

Proč mladá dívka svou sestru brutálně zabila? Policejní mluvčí Leisaloma Carvalhoová řekla FocusOnNews, že se děvče chtělo Fabianě pomstít za sexuální zneužívání, jehož se na něm dopustil její manžel. Fabiana mladší sestře prý nevěřila, a navíc se k ní prý potom chovala s despektem. A proto musela zemřít.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání