Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Střelba na tři dívky v Šumperku! Policie hledá svědky i pachatele

Střelba na tři dívky v Šumperku! Policie hledá svědky i pachatele
Střelba na tři dívky v Šumperku! Policie hledá svědky i pachatele  (Autor: Reprofoto FTV Prima, Profimedia)
Aktualizováno -
25. října 2019
20:45
Autor: ČTK - 
25. října 2019
14:10

Neznámý pachatel v Šumperku lehce poranil tři dívky nějakou zbraní. Mohlo jít například o vzduchovku či paintballovou zbraň. Stalo se tak ve čtvrtek ve chvíli, kdy dívky procházely parčíkem mezi domy u Jeremenkovy ulice. Případem se zabývá policie, s žádostí o pomoc se obrací i na možné svědky.

Incident vznikl ve čtvrtek krátce po 14:00 v prostoru za budovou prodejny CBA v Jeremenkově ulici. Dívky utrpěly šrámy, podle policie byly pravděpodobně způsobeny zásahem z nezjištěné zbraně. „Policisté na případu intenzivně pracují a zjišťují veškeré okolnosti incidentu,“ dodala policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

„Seděli jsme jakoby tady v kruhu a najednou tam vyběhly holky, že je někdo střelil,“ říká pro FTV Prima jedna ze svědkyní incidentu.

„Dvě kamarádky šly pod stromama. Ona si myslela, že jí něco škráblo do ruky, asi nějaká větvička. Tak jsme se šli podívat na to místo, kde to bylo. Já jsem pak řekla, že tady nic není. A pak něco z pravého vrchu letělo,“ vyprávěla jedna ze zraněných dívek.

S žádostí o pomoc se v souvislosti s případem obrací policie také na případné svědky, kteří se v uvedenou dobu na místě pohybovali, anebo kteří by měli jakoukoli informaci, jež by mohla přispět k řádnému objasnění věci. Obrátit se mohou na linku 158.

kralovna-vsech-mori ( 26. října 2019 00:19 )

Se holky škrábly a chtěly být na Primě.

mak ( 25. října 2019 17:14 )

No jo, když policajti nacvičovali v Ostravě....

zlymikes ( 25. října 2019 15:19 )

A dneska po Jesenické od Rapotína k nádraží běželi mezi auty 4 koníčci. Tři pán zadržel,ale jeden běžel zdivočelý k autobusovému nádraží.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání