Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Agresor napadl před restaurací ženu (†44): Ubil ji hasicím přístrojem a zapálil! Hledá ho policie

Autor: chal - 
27. září 2019
19:07

Němečtí policisté pátrají po 52letém Franku Naassovi z univerzitního města Göttingen. Naass brutálně zavraždil svou bývalou přítelkyni. Násilníka rozčílilo, že se s ním 44letá žena rozešla, a tak ji ubil hasicím přístrojem, její tělo polil benzinem a zapálil. Naass má za sebou pestrou kriminální minulost – ve vězení strávil už 14 let, třikrát seděl za znásilnění.

Svědci události popsali, že incidentu předcházela hádka mezi Naassem a jeho přítelkyní před čínskou restauraci. Agresor ženu poté bodl nožem a pak ji začal mlátit hasicím přístrojem. Její tělo pak polil hořlavinou a zapálil ho. Napadená žena maniakovo řádění nepřežila.

Několik svědků, kteří se ji snažili uhasit, utrpělo zranění. Vážné zranění utrpěla i jedna žena, na kterou Naass zřejmě zaútočil, když se snažila pomoct jeho přítelkyni. Podle informací německých médií mohl být motivem brutální vraždy rozchod. Naass totiž dostal od napadené ženy krátce před útokem kopačky. K vraždě došlo ve čtvrtek 19. září odpoledne.

Frank Naass z místa činu odjel na kole, policisté rozjeli rozsáhlou pátrací akci a nasadili i vrtulník s termokamerou. Pachatele viděli v pátek 27. září ráno, tedy víc než týden od vraždy, zaměstnanci drah na železniční zastávce ve městě Elze asi 80 kilometrů od Göttingenu.

Nejde o první Naassovy zločiny - podle informací deníku Bild se totiž jedná o recidivistu a sexuálního násilníka! Ve vězení si odpykal už tři tresty odnětí svobody v celkové délce 14 let. Brány věznice naposledy opustil v roce 2001.

HledacPravdy ( 27. září 2019 19:58 )

To je radosti, že je to bílý domorodec.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání