Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovaná máma a její čtyři děti jsou mrtvé: Otec prý 4 týdny skrýval jejich těla!

Autor: rc - 
17. září 2019
19:08

Američanka Casei Jonesová zmizela spolu se svými čtyřmi dětmi na Floridě. Nikdo netušil, kde jsou. Její tělo se našlo o několik týdnů později. Z vraždy byl obviněn její manžel, který měl zabít i jejich čtyři děti! Ten potom prý pak ještě dlouhé týdny žil s jejich těly, než je pohřbil v jiném státě.

Casei Jonesová vychovávala své čtyři děti Aiyanu (†1), Mercalli Jones (†2), Perstona (†5) a Camaerona Bowerse (†10) se svým manželem Michaelem Jonesem na Floridě. Před šesti týdny beze stopy zmizela i se svými ratolestmi. Nenechala po sobě zprávu, ani nikomu nic neřekla. „Nikdy jsem se tak nebála. Netušili, kde je. Šli do domu a byla pryč. Dům byl prázdný,“ řekla Caseina máma pro Fox35.

„Casei je moje dítě, je moje nejmladší. Nechci, aby se jí něco stalo,“ uvedla a dodala, že má strach i o svá vnoučata. „Znamenají pro mě celý svět, jsou jako moje děti. Nevím, co bych bez nich dělala. Chci je mít doma v bezpečí,“ dodala. Přestože rodina o ženě ani dětech neslyšela týdny, zmizení bylo nahlášeno až v sobotu.

Hned na druhý den vyšetřovatelé nalezli ostatky Casei v sousedním státě Georgii. Policie si po nálezu ženy předvolala jejího manžela Michaela Jonese, který kriminalisty zavedl k hrobům svých čtyř dětí. Strážci zákona uvedli, že muž po zavraždění své rodiny skladoval jejich těla, než je převezl do jiného státu, kde je pohřbil. Policie proto Jonese zatkla a obžalovala z vraždy.  

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání