Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloděj nešika: Spletl si dveře a nechal se chytit při činu!

Zloděj nešika: Spletl si dveře a nechal se chytit při činu!  (Ilustrační fotografie)
Zloděj nešika: Spletl si dveře a nechal se chytit při činu! (Ilustrační fotografie)  (Autor: Aktu.cz)
Autor: VaB - 
2. září 2019
15:31

Jednatřicetiletému muži se rozbil mobil, a proto se rozhodl, že vykrade prodejnu s telefony, aby měl nový. Jenže si spletl dveře do prodejny a při následném páčení těch správných ho pak zadrželi policisté.

V sobotu brzy ráno přijali policisté oznámení o podezřelé osobě u domu v centru Valašského Meziříčí. Muž s železnou tyčí v ruce se připravoval do akce. Jelikož měl rozbitý telefon a potřeboval nový, rozhodl se, že vykrade prodejnu telefonů. 

S tyčí tedy vypáčil dveře, po chvilce ale zjistil, že se netrefil a rozbil špatné dveře. První dům tedy opustil a šel páčit druhé dveře. Tentokrát už ty správné. Ale své dílo nestihl dokonat, protože ho přímo na místě zadrželi policisté. Rozbitím dveří způsobil škodu deset tisíc korun.

„Ještě téhož dne před polednem si muž převzal sdělení podezření pro trestný čin porušování domovní svobody, krádež ve stadiu pokusu a poškození cizí věci. Za tyto trestné činy lze podle trestního zákoníku uložit až tříleté vězení,“ informoval policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání