Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Danny si chtěl užít pořádnou orgii: Teď mu hrozí amputace penisu

Autor: VaB - 
16. srpna 2019
23:08

Dva týdny tráví Danny Polaris v nemocnici kvůli nekončící erekci. Lékaři mu diagnostikovali priapismus. To je poměrně vzácná porucha, při které pacientovi neúměrně dlouho přetrvává erekce. Jde o bolestivé onemocnění, které navíc hrozí trvalými následky. V krajním případě postiženého muže čeká amputace penisu.

Danny se živí jako pouliční umělec a jazzový zpěvák. Před tím, než šel na party, si vzal viagru. Tam se seznámil se sympatickým ošetřovatelem. Společně potom odešli k Dannymu domů. Mladík měl s partnerem velké plány a před sexem si proto do penisu vpíchl lék alprostadil. Ten se používá k povzbuzení erekce. 

Ráno se mladý muž probudil a všiml si, že má neustále erekci. Nedbal na to a věřil, že ho přejde. Místo toho, aby šel k lékaři, zamířil na pochod Berlin Pride. Teprve po dvou dnech dal šanci zdravotníkům. To už trpěl obrovskými bolestmi a musel zůstat v nemocnici. Lékaři mu následně diagnostikovali priapismus. Poměrně vzácná nemoc se projevuje přetrvávající bolestivou erekcí, která přichází bez předchozích podnětů.

Situace je to vážná. Pacientovi hrozí trvalé poškození „nádobíčka“, někdy dokonce amputace. V penisu se mu totiž vytváří krvavé sraženiny a ty je obtížné odstranit. Danny je v nemocnici už dva týdny, ale jeho utrpení nepominulo. Rozhodl se vše zveřejnit na sociálních sítích. 

„Bylo to jedno z nejtěžších rozhodnutí v mém životě. Chci však z této situace vytěžit maximum a zvýšit povědomí o priapismu, který je stále tabu,“ napsal Danny. Jeho odvážný čin nezůstal bez odezvy. Přátelé mu založili na stránce GoFundMe finanční sbírku, aby mu pomohli s uhrazením nákladů na rehabilitaci a zotavení. 

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání