Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Naháč si ustlal u bankomatu ve Zlíně: Kalhoty i bankovky ležely opodál

Nahý muž si ustlal u bankomatu.
Nahý muž si ustlal u bankomatu.  (Autor: Městská policie Zlín)
Autor: yks - 
7. srpna 2019
15:45

Silná únava dolehla v úterý okolo 18. hodiny večerní na obyvatele Zlína, který evidentně poněkud přebral. Svou indispozici se rozhodl bezodkladně řešit a na místě usnul. Na tom by nebylo nic závadného, kdyby si ovšem za ložnici nevybral veřejně přístupnou místnost s bankomatem.

 

Šok zažil mírumilovný občan metropole Zlínského kraje, který se v úterý večer vydal načerpat hotovost k jednomu z místních bankomatů. Zjistil, že se uvnitř nachází nahý a velmi unavený muž. Ten si za ložnici vybral právě zmíněnou místnost. Kalhoty i peníze odložil nedaleko a usnul.

Překvapený klient banky přivolal městskou policii. „Strážníci na místo dorazili během 4 minut od přijetí hlášení. Spícího nahého muže, vedle něhož se nacházela finanční hotovost, probudili a zjišťovali, co se mu přihodilo,“ popsal situaci zástupce ředitele zlínské městské policie Pavel Janík.

Strážci veřejného pořádku nejprve zjišťovali, zda ležící muž neutrpěl nějaké zranění. Jejich obavy se ovšem ukázaly být liché. Spáči nic nechybělo, spíš naopak. „Orientační vyšetření s výsledkem 1,7 promile napovědělo, že významnou roli v tomto příběhu sehrál alkohol,“ popsal Janík.

Spáč si od chvíle, kdy dorazil do Zlína, vůbec nic nepamatoval. S pomocí strážníků našel veškeré odložené svršky. „Kalhoty byly pověšeny přímo u bankomatu, ponožky a obuv byly uloženy na radiátoru,“ vylíčil Janík s tím, že přivolaná záchranka u naháče vyloučila zdravotní indispozici. Ukázalo se, že muž je schopen se ovládat, a proto nebyl žádný důvod dále mu komplikovat život. „Protože dotyčný dokázal kontrolovat své chování, mohl nakonec z místa odejít po svých,“ uzavřel policista.

offline ( 7. srpna 2019 17:10 )

Přes léto spím taky nahý, to bych neřešil, sebral peníze a všechno by bylo v pořádku...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání